Acaba Darkorbit 3D Olsaydı Ne Olurdu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xyokedici1760x tarafından 29 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit 3D Olsaydı Güzel Olurmuydu?

1. Evet Güzel Olurdu (Nedeniyle birlikte)

38,1%
  2. Hayır Kötü Olurdu (Nedeniyle birlikte)

61,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Darkorbit sizce 3D olsaydı güzel olurmuydu (Aslında güzel olabilirdi ama boyutu çok büyük olabilirdi)

2. Hcı bende 3d hangar konusu var önce hangarı yapalım sonra oyun . Hem zaten darkorbit şuan 3d görünüme geçerse kasmaktan oynanmaz

3. O zaman pek güzel olmazdı diye düşünüyorum.

Ama şöyle olabilir. APS (All-Person) sistemi olabilir (kendim uydurdum belki gerçekte vardır :p) yani bir tuş işe kamera açısını değişebiliriz mesela 3D olmasını istersek mesela 「A」 tuşuna basarız 3D olur yada diğer türlü oynamak isteyen aynı tuşa basar vs.

Ama oyunun tadı çıkmaz bence hadi az bi 3D görsel efekti eklenebilir ama tamamiyle 3D motor eklenirse ne biliyim kalite biraz düşer sanki.

4. şimdi eski tanıtım videolarınki gibi olmaz e holiwod sahneleride gibi olmaz sıtar wors gibi hiç benzemez bence olmasın

5. 3 boyutlu olan bu tür ayunlarda var zaten ama çok fazla tutmuyo ayrıca 3 boyutlu olunca grafikler büyük randa düşücek ve 3 boyutlu oynamak çok zor oluyo şu an iyi bence 3 boyutlu olmasın

6. Evet Arkadaşlar Bencede Pek Güzel Olmazdı Ama Bu Konuyu Sadece Merak Ettiğim İçin Açtım Şuan Sonuçlar 2 Evet 2 Hayır Var

7. olmasın oyun kasıo boyle

8. KorGeneraL

KorGeneraL User

3D oyun kartı olan kaç oyuncumuz var acaba ? :)

9. batlstar galactica var 3d olan bu oyun 3d olursa çok deneyimli oyunculara sıkmak çok zor olurdu bu oyunda sağ sol asağı yukar var 3d de ise içeri dışarı gibi olur

10. .__emre__.

.__emre__. User

güncel x1

11. .))

3D hayirrrr diyoruz .))))))

12. Yanlışlıkla hayır oyu verdim özür dilerüm..

Öncelikle konulara "geliştirilmeli (ne geliştirilmeli" şeklinde şık eklemelisin :) konuyu verimli hale getirir.

Sadece kamera açısını ayarlayacağımız tuşlar ile değiştirebilsek iyi olur diyorum.

13. oyun kasıyo diyen arkadaşlar tavsiyem mahsthon die tarayıcı var onu indirin ve flas player yazın ona uygun çıkacak ilk satırda onu nidri pc yi yeniden başlatın eğre net hızınız ve 1gb gibi ram fln varsa oyun en az 25 fps oluyo

14. Mesala ben.

3d oynarken çok daha fena şeyler yaparım şimdi mesela DOnun Battlestar galactica gibi olduğunu düşünün.

Aegisim ile gökyüzünde Dogfight yani itdalaşı yapardım :D aynı jet uçakları gibi olurdu ben +1 veriyorum böyle bir şey olursa tam anlamıyla 3d olmuş olur.

Kokpit içinden oynasak varya tadından yenmez bu oyun.

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2015
    WolfWar ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. Merhaba ,

3D Grafik güncellemesi sunuculara uygulandığı için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.