acaip büyük bir hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XxAnİabLexX tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugun 2-6 da arkadaşım yılmazla cubi yapıyoduk sonra adam geldi düşman ben kaçıyodum çok az can kaldı portala doğru gittim adam azdaha hızlı olsa patlatcak ben 1-1 kaçış cpu kullandım öyle bi haritaya attıki beni heryerde cubikon uber protegit bana 60 k vurudlar patladım seyir defterinde uber protegit tarafından imha edildin yazıyordu acaip garipti

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu bir hata değildir CPU sizi gizli olan çok nadir girilebilen haritaya atmış ordaki avantaj kutularının her biri 1000 beyaz lazer cephanesi vermekte tabiki protogitler izin verir ve toplaya bilirseniz yani hata olarak değerlendirmeyin serverlarda gizli haritaya girebilmek için her 250 atlayışta bir denk gelmesi lazım buda ihtimal olarak bana göre 1milyonda birdir :) milyonda bir size denk gelmiş.

3. :DDD vallahamı ya vay be tamda 10 bin can vardı adamdan kacıyodum

kutular sadece 1000 ucb veriyor demi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  4. Evet bide sen tr5 star klanındasın dimi

5. Vay arkadaş baya ballıymışsın :D

6. kanka bende yazcaktım bu konu gordum foto alydın

ben grupta haritada ??????????? gorunce anladım ama banlıydın

ben star klanındayım ve başkanıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  7. Sussİzle

Sussİzle User

Gizli haritalar hakkında bir konu açmak lazım

8. zaten 1tane var D:

9. Sussİzle

Sussİzle User

Öyle az bilgi verilmiş bir konu değilde çok ayrıntılı olan bir konu mesela kamufle , aegıs yetenekleri , savaş tamir robotu kullanılabilirmi nasıl gidilir ödülleri yaratıkları hakında bilgi falan ayrıntılı olucak ben açardım ama netim çok yavaş

10. Fazla şanslısın . Ben konuyu açmıştım ???? haritası . İnsta açıp kutu toplasaydın keşke

11. hiçbişey bilmiyodumki :DD bug oldu sandım keşke bilseydim

12. Biz gizli haritaya girmek için neler yapıyoruz adam girmiş de hata sanıyor iyi mi :D

13. Merhaba ,

Cevap yazan üyelere teşekkürler.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.