Acemi Birisine Konfi Yardımı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Qossy tarafından 3 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Qossy

Qossy User

Selamlar arkadaşlar.
    Ben oyunda yeni sayılırım goliath 8 iris full lf3(gemide 4 tane lf4 var) mevcut. Bugün şansımın da yardımıyla yeşil ganimet kutusundan sentinel çıkarttım ve bunu kullanmak istiyorum lakin konfigürasyon dizilimi hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Biraz araştırdım ama çok anlayamadım yazılanları o yüzden acemiye anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim :)
    Öncelikle full lf3 olduğum için lf4 elde ettikçe lf3 ü çıkartıp lf4 ü takıyorum buraya kadar problem yok lakin hız jenaratörleri ve kalkanları nasıl dizeceğimi bilemiyorum. Şuan 8 bo2 kalkan 7 7900 itici motor kullanıyorum tek konfide. Para biriktirip açık arttırmadan alıyorum bunları. Sizce konfi dizilimini nasıl yapmalıyım ?
    Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
    Son olarak global avrupa 7 serverinda oynuyorum alım yapan klan varsa gelebirim :)

2. bilalay41

bilalay41 User

1.kongfi gemiye kalkan diroidlere lazer ( npc kesimi için)
    2.kongfi gemiye hız diroidlere kalkan (keşif ve kaçış için)

şimdilik bunu kullan ilerde kendi kongfi stilini oluşturursun elin alışsın biraz :)

Qossy bunu beğendi.
  3. Qossy

Qossy User

Cevabınız için çok teşekkür ederim şimdilik bu şekilde kullanacağım :)
    Ek olarak yüzde5 hasar bonuslu goliath mı yoksa sentinel mi kullanmalıyım sizce ? İlk hedefim venom almak olacak venom alana kadar hangisi sizce ?

4. bilalay41

bilalay41 User

hasar bonusu kullanmanızı tavsiye ederim şuan için %10 luk bir kalkan bonusu pek işinizi görmeyebilir

CzRєкѕoℓo™[11LF4] ve Qossy bunu beğendi.
  5. Sentinel işine yaramaz şimdi. İleride Hasar modülü eline geçerse o zaman kullanırsın. Venom ile çok daha hızlı kasılırsın (yeteneği sayesinde) , onu alana kadar şimdilik Goliath Enforcer (%5) kullan derim.

Qossy bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Geminize göre, Venom veya Enforcer kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıyetten Zeta kapısı yaparsanız hem diroitleriniz için havoclarınızı tamamlarsınız, hem de elde ettiğiniz anahtarlarla yeşil kutu açarak malzeme çıkartabilirsiniz. Klan aramak için burayı kullanmanız daha faydalı olacaktır.

İyi Forumlar.

7. Qossy

Qossy User

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım ilk işim venom alıp zeta kapısı biriktirmek. Ama henüz alfa beta kapılarını bile yapmadım. Bunlardan 5-10 parça eksik kaldı önceliği buna mı vermeliyim yoksa direk bunu bırakıp zetaya mı odaklanmalıyım?

8. bilalay41

bilalay41 User

33/34 dahi olsa 10 gg daha basma
    o kapıların sana hiç bir faydası yok şuan sadece zetaya yönelmelisin.
    oyunun en çok ödül veren kapısı.

Qossy bunu beğendi.
  9. Qossy

Qossy User

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yeni konu açmak istemediğim için bir başka sorumu da bu konudan sormak istedim.
    prometheus lazeri mevzusunu yeni öğrendim :D Sanırım 17 levelden sonra görevlerle 10 tane elde edilebiliyor. Bu lazer baya önemliymiş lakin benim birkaç sorum olacak.
    Öncelikle bu lazer sadece BL haritalarında mı çalışıyor yoksa normal x-7 x-6 haritalarında da etkili mi?
    Bir diğer sorum ise 2 tane LF4-yansıma sondası mevcut -- 4 tane de normal lf4 var gerisi lf3? Bu silah dizilimleri neye göre ve nasıl yapılıyor yani bu işin taktiği var mı ? (10prometheus lazeri + 4 magma+2 yansıma sondası vb gibi) Hangi silaha öncelik vermeliyim ?

10. Mineral

Mineral User

Prometheus a öncelik vermelisin.

Qossy bunu beğendi.
  11. Qossy

Qossy User

Gemi + drodileri full prometheus yapmak mı gerekiyor ?

12. Mineral

Mineral User

Yeterliyse tamamına ,yeterli değilse prometisuları diroitlere koy daha etkili vurur gemi.

Qossy bunu beğendi.
  13. Qossy

Qossy User

Cevabınız için teşekkür ederim. İlk işim 17 level olup görevlerdendeki prometheusları elde etmeye çalışmak olacak :)

Peki bu her silah için mi geçerli ? daha güçlü silahları hep droidlere mi takmak lazım ?

Son düzenlenen: 9 Ocak 2021
  14. Mineral

Mineral User

En güçlülerini diroitlere takmalısınız

Qossy bunu beğendi.