Acemiler için açık artırma(3-9 Level)-Ustalar için açık artırma(9-20 Level)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralCyristaL tarafından 24 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Olsun

oy sayısı 25
    47,2%
  2. Olmasın(Nedenini söyleyin düzeltme yapabilirim)

oy sayısı 28
    52,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-13 ve 14-X olması daha mantıklı olabilir... Oyum Olumlu..
    Olumsuz arkadaşlara gelince teklifinizi geçemiyorlar ve rahatca alabilyor olabilirsiniz fakat maddi açıdan sıkıntı çeken insanlar var,kişisel düşünmeyi bırakıp genel düşünmenizi dilerim..

2. melih

melih User

çok doğru +1

3. Bunu senin düşündüğün gibi başkaları almasın die yapmıyorlar 19 lv im irisim patlasama 300m var çarda basarım 200 alırım irisi ama başkası almasın die deil ihtiyacım var

4. Bu konu daha yaşıyor demek.Çok iyi...

5. iyi fikir ancak lvl değeri değişmeli ben 13 lvl im 20 ye karşı nası lf3 alcam?

6. hakzızlıktan öte adam yeni başlar 1 lwl arkadaşının klanına girer tabi 1 lwl olduğu için o öbür insanlar az credileri olur ama bu adam arkadaşını klanından c alıp kendini fuller

Drowhake bunu beğendi.
  7. yada yeni 9 olanlar ne yapcak 20 ye karşı?

8. Drowhake

Drowhake User

Düzenlemesiz hiçbir şekilde olmasın.

Klandan beslemeli para alın 600.000.000 (600 M) sonra gelir 9 level insanların açık arttırmasında Aegis den tut elitesini irisleri tekte fuller birde o hesapları utanmadan satar.Gereksiz.

-1.

9. Tmm işte buda haksızlık oluyor :)

10. c alıp direk fullenemezler cünki klan kısıtlaması geldi 1.
    2. si 1-13 ve 14-X olursada daha adaletli olacaktır diye düşünüyorum..

11. Fikir güzel ama seviye kısıtlaması yanlış.

1-10'a kadar olması lazım. 11'den sonra bir oyuncu oyun hakkında gayet çok bilgi sahibi oluyor.

Ama büyük resme bakarsak , çok güzel çizmişsin :)

Oyum Olumlu

12. Arkadaşlar ben bilmem,zaten oyun gittikçe tuhaflaşıyor en iyisi eski darktı şimdi git gide yenilikler çıkıyor bakalım daha neler olacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.