Acemiliği attıktan sonra ne yapılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

Şuan oyundaki ilk acemiliğimi attım. leonov gemim var. 5fl3 yarıın 6.yı da alıyorum. hellstrom 2 rokeratar ve cpusu ve tamir robotu 4 var. 2 tane bo2 var fakat tr5te +20m ye gittiği için bu ona kredi ayıramadım. uri'yi lf3 e harcıyorum. şuanlık x3 ve x4 te görev yapıyorum devamlı ve skylabı da unutmadan seviyeleri yükseltiyorum. bir öneriniz var mı?

2. Ek hangarla goli veya vega al cubikonda kasıl veya vega veya sinek gemisi (spearhead) alarak kalayıcıyla pvp de kutu toplayabilirsin.
    Kutu toplarsan hiç lazer harcamadan hem uridium hemde galaksi enerjisi elde edersin ama cubikonda kasılırsan hem uridium hemde kredi elde edersin ki bu daha iyi olur gibime geliyor.

3. liberty34

liberty34 User

ek
    peki ek hangarla goli veya vega almamın amacı nedir? neden leonov ile gidemiyorum? bir de tek başıma oynuyorum grupla değil bu şekilde de cubikonda dolanabilir miyim?

ek olarak: npcleri grup olmadan öldürünce gelen madenler vs. paylaşılmıyor bildiğim kadarıyla. cubikonu da tak başıma kesemem. biraz daha açıklayıcı olur musunuz.

Son düzenlenen: 29 Kasım 2015
    LovesLieeJaquendies bunu beğendi.
  4. Ek hangar alıp goli veya vega koyarsan leonov gemisi satmadan ekipmanlarını o gemi koyarsın ve istediğin zaman gemini satmadan değiştirebilirsin ek hangar bu işe yarıyor.
    Ayrıca oyun içinde cubikon ve uber yaratıklar grup olmasa dahi sıkıldığı zaman uridium kredi vs şeyler alıyorsun.
    Yani cubikona grup olmadan da sıkabilirsin yine de ödül alırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.