Öneri Açgözlü Argesi Güncelleme

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve •»»ÃĻΕ•ξƒ$Ąηε™««• tarafından 2 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açgözlü Argesi Bu Şekilde Güncellenmeli mi?

1. Evet

82,6%
  2. Hayır

17,4%
  1. Oyunda bo2 ve lf3 leri fulleyince full olunduğu çağdan beri yaratıklar aynı uriyi veriyor, bir sürü güncelleme çıktı ve artık full olmak için milyonlarca uri gerekiyor, ya yaratıkların verdiği uridium ödülü arttırılmalı ya da buna bir alternatif üretilmeli, düşüncem bu şekilde.

2. güzel olur oyum olumlu

3. Oyuna yeni ekipmanların gelmesine rağmen, uridium ihtiyacı bu kadar artmışken. Uridium kazanabileceğimiz npclerin ödülleri aynı kalması üzücü. Oyum olumlu

4. yalnız yüzde 25 çok az bir rakam..arge,droit lazer kalkan geliştirmeleri,apis ve zeus droitleri droit uçuş düzenleri bir milyon uridyum isteyen gemiler,sevkiyat güncellemelei birde nova ayrıca pet slot açılımları ve yuvsitler birde protokol ve moduller derken yüzde 25 hangisine yetecek sizce??
    bundan 10 sene önce 8 droit ve goliath gemisini alıp argeyide dizdiniz mi en güçlü gemi oluyordunuz...o zamanda npcler aynı uridyumu veriyordu..sonra pet çıktı..lf4 çıktı..ganimet anahtarları çıktı...apis çıktı..yetmedi zeus çıktı..sonra droit düzenleri vb.. vb.. öylece gitti...bir milyonluk gemilere kadar dayandı olay..
    en mantıklı hesap bence yüzde yüz npc uridym arttırımı olmalı ki. oyun biraz olsun dengelensin....uridyumla alınacak eşyalar çoğaldı..gemiler çoğaldı..gemi hasarları çoğaldı..gemi dp ve kalkanları çoğaldı...sadece çoğalmayan npclerin verdiği uridyum kaldı nedense..

5. Ben de aynı şekilde düşünüyorum, yaratık ödülleri en az 2-3 kat artmalı, günlük görevlerin ödülü en az 50k uri olmalı vs. gel gör ki oyun yönetimi bunu akıl edemiyor işte, ilk adım olarak dediğim arge değişebilir.

...VENÜSLÜ... bunu beğendi.
  6. oyum olumlu ama şunu söyleyeyim 10 sene önceye göre gemilerin hasarı da 2-3 kat arttı yani npc ler 2-3 kat hızlı kesiliyor.
    önceden 3 dk aldığın uriyi şimdi 1 dk da alabilirsin ancak npc sayısı keinlikle artmalı örneğin cubikon, kristallon sayısı artsın.
    veya hem can değerleri artsın hem uridium.

7. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzu İndeks bölümüne eklemiş bulunmaktayım. Gerekli oy çokluğu gelirse raporlarımıza ekleyip merkez ekibe yollayacağız.

İyi Forumlar.

8. Dediklerine katılıyorum, oyunun ilk zamanlarına göre hasarlar 2-3 kat arttı fakat full olmanın maliyeti eskiye göre 10-20 katına çıktı, aradaki dengenin sağlanması için yaratık ödüllerinin artması veya daha zengin ödüllü yaratıkların oyuna eklenmesi şart.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Detay girmeyeceğim fakat oyundaki npc'lerin ödülleri oyundaki değişikliklere göre güncellenmedi. Oyunun maliyeti sürekli artarken npc ödülleri ( Özellikle uridium önemli ) yerinden 1 adım ileri/yukarı kıpırdatmadılar. Özellikle el değiştirdikten sonra oyuna sürekli pay to win mantığı eklemeler oluyor. Onu al bunu al şunu al diye sürekli bir şeyler ekliyorlar. Bunca sene geçmesine rağmen bir değişiklik olmadıysa olacağını sanmıyorum. :)

10. DO aklına eseni yapıyor oyuncu geri bildirimlerini dikkate almıyor ki, zaten fikir ile geri bildirim kavramını karıştırmış bunlar, oyundaki bir eksik, yanlış vs. geri bildirimdir senin bunu yapman, gerçekleştirmen lazım oy toplamaya bakmaz bu işler. Yeni lazer çıkması lazım dersin bu fikirdir, Promethus lazeri ile Caucasus lazeri elde etme/işlev bakımından dengeli değil dersin bu bir geri bildirimdir. Oyun kavramlarıyla zerre alakaları yok, ne power creep bilirler ne denge, ne kadar terim varsa sınıfta kaldılar.

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında yapılacak şeyler belli yani 2 seçenek vardır. :) :D Herkesin kişisel tercihidir. :D

Sayfayı Paylaş