Achilles ve Hector

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Glorfiendel tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce *

1. Olsun

oy sayısı 3
    30,0%
  2. Olmasın

oy sayısı 7
    70,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu isimler bildiğiniz gibi çok büyük savaşcılar achilles yürek ve güç şan şöhreti temsil ederken hector dev kalenin arkasında savaşmayı ve mantığı temsil eder.

Bu isimler 2 yeni gemimiz için pusat çıktığından beri 2 kişi aynı anda sıkmadıktan sonra goliyle kesemiyoruz hemen kaçıyor. Bu gemiler oyunun dengesini sağlıyacaklardır şahsen benim gibi sürekli oyuna para yatıran arkadaşlar elit birşeyler aldığımızı hissetmeliyiz. Bunun nedeni ayda 400 tl ye 2 milyon uridium cekiyorum . Oyunun yüzde 80 ni programlara double avantaj paketi alıp kutu toplattırıyor ayda 3 m uridium kazanıyorlar sadece pcleri günde 12 saat acık kalıyor okadar bence buda haksızlık.Oyuna para yatırıyorsun kutu toplayan senden 2 kat önde oluyor.

achilles yüzde 10 hasar yüzde 10 söhret verir
    20 lazer
    15 jeneratör
    5 ekstra
    2 roket atıcıs

hızı 320
    kargo 2000
    darbe 256 bin

özeliik
    hedef işaretleme
    kalkan zayıflatma

alımıda aynı zeus gibi sadece kendi gününde cıkan ganimet kutularından cıkacak parcasının cok olması gerekiyor mesela 500 cok oygun nadir olacak direk yap üçreti 50 m uridium olabilir
    buda direk alımı zorlastırır ve emege döker işi zaten 500 parcanın cıkması için asagı yukarı en az 40000 kutu acmak gerekir.
    örneğin zeusu 1500 anahtarda tamamladım 2 bin anahtar 2,2 m uri yapıyor direk al 1 m bunun gibi bir dengesizlikte yok.

Hector ise yüzde 25 kalkan yüzde 25 tp verir

15 lazer
    20 jenenatör
    5 ekstra
    2 roket atıcısı

hızı 240
    kargo 5000
    darbe 512 bin

özellik
    ateşşi cek
    koruma
    güçlenir
    kale

kısacası bu gemi tam 5-2 ve 4-5 lik patlamıyacak grup gemisi ama düşmana yetişemeyecek
    çünkü artık cerrah olsun pusat olsun vengancenin sarısı
    yetişilmior o gemilere ve herkeste bunlardan var

alımıda aynı zeus gibi sadece kendi gününde cıkan ganimet kutularından cıkacak parcasının cok olması gerekiyor mesela 250 cok oygun nadir olacak direk yap üçreti 25 m uridium olabilir
    buda direk alımı zorlastırır ve emege döker işi zaten 250 parcanın cıkması için asagı yukarı en az 20000 kutu acmak gerekir.

2. GREED

GREED User

Diger tüm gemiler de kalksın o zaman ;) %25 kalkan nedir tüm özellikleri bir araya toplamışın bu gemilersen başka gemi kullanan kalmaz mutlu bir şekilde -1 Ama geliştirirsen değistirebilirim oyumu ;)

3. kardeş 4-5 ve 5-2 için grup gemileri var yenilerine gerk yok senin amaçlaıdgın oyuncuların kasılablmesi ama malesef oda zor.

4. dostum oyuncunun kasılması değil elit olduğumuzu anlayamıyoruz nedeni bu o yüzden sağlam gemiler yazdım

zaten suan herkes pusat ve cerrah kullanıor diğer gemilerde kalksın ozman

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2016
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır dikkatli olalım lütfen.

Keyifli forumlar

6. Şans faktörü olmamasını seçilen kutudan direk çıkmasını kesinlikle öneririm.Parça sayısı artırılabilir ama yeterki şans faktörü olmasın.

Glorfiendel bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.