Açık artırma çok yavas

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **FenerBahce** tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. açık artırmada bir item e son 20 sn kala teklif atıcam sayfayı yeniliyorum acık artırmanın bitmesine 10 sn kala veriyorum ama açık artırma bitmiş oluyo teklifi yeni baslayan artırmaya veriyor lütfen düzeltirmisiniz bu kadar yavas olamaz artırma.

2. Drowhake

Drowhake User

Bu sizin internet hızınızla alakalı , eğer internet hızınız yeterince iyi değilse maalesef diğer ihaleye kalır.Bunun oyunla ilgisi yoktur.

İyi forumlar.

3. skayra1

skayra1 User

kardeş ne internetle nede senin bilgisayarla ilgili bir sorun degil bu sendeki sorun. Flash sayfalarının neredeyse hepsinde bu sorun var ve nedense nette flashla çalısan bir sürü oyun var ama kimsede bu sorun var ve şu önlemleri almaya çalışıyoruz diyecek kimse yok. darkorbit tamamen flashla calıstıgı icin sorun oluyor. Darkorbitin sistemini degiştirmedikleri sürece bu lag da takılmada devam edecek.
    Cerezleri silmekle, geçmişi temizlemekle izin ver olayları falan filanla hic ugrasma olmuyor olmazda. ben 1 aydır deniyorum. xp den win 7 ye win 8 e. ram cpu iyileştirme programlarından ağ düzenleme programlarına, malvare den virus programlarına kadar herseyi denedim bu oyun oynanmıyor. internet baglantında tahminin en az 4-8 megabittir. oda yeterli.Hiç ugrasma darkorbitte flash sisteminden kurtulmadıkça veya kurulan bir oyun tarzına geçilmedikçe lag da olacak takılmada.

Drowhake bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

İlk olarak açık arttırma flash tabanlı bir bölüm değildir. Bu daha çok tarayıcı kaynaklı bir sorundur. Çünkü bazı tarayıcılar yavaş çalışıyor yani yapılan işlemi karşıya geç iletiyor.

İyi forumlar.

Drowhake bunu beğendi.
  5. Drowhake

Drowhake User

Aynen mesela ben 15 saniye hatta 10 saniye kala bile basabiliyorum.Sanırsam flash oyunda geçerli.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  6. skayra1

skayra1 User

hocam her seferinde olmuyoırdur o senin dedigin 10-15 saniye. sen onay tuşuna bastıgında senin komutum oyun serverinde işleniyor ve sonra oyuna yansıyor. demekki bazen o işlemler hızlı olurken bazende belkide yogunluktan dolayı 30 saniyedede basarsan bile ouyordur. ben genelde 35-45 saniye aralıgında basıyorum bazen oluyor bazende bir sonraki artırmaya gidiyor crediler. Artırmada olan ürünlerin oldugu sayfa flash olmayabilir belkide java script tir. fakat butonlar o saytfanın üst kısmındakie yerler flash heralde. cunku o sayfaya ait flash çalışan dosyasını iptal ettigimde o sayfa bomboş kalıyor . Firefox ta baktıgımdada javascriplerin agırlıklı oldugu görünüyor. Sorunun çözümü belli ise bigpointin çözüm yolunu bulmaları daha kolay olur heralde...

7. freefreef

freefreef User

bende de aynı sorun oluyor diğer şeylere örneğin skylab, hangar vs. tıkladığımda tak diye geliyor fakat açık artırma bir saatte zor geliyor

8. Ben şöyle yapıyorum ;

Açık arttırmayı 1:30 kala açıyorum 30 saniye kala bir teklif sunuyorum , o teklif zaten 8 saniye kala anca ulaşıyor böylece teklifim sunulmuş oluyor.

Sizde deneyin...

Drowhake bunu beğendi.
  9. Aynisi bende oluyo 20mps internettede herhalxe sorun yoktur herhalde

10. Prophecy

Prophecy User

Bazı tarayıcılarda böyle bir sorun yaşanıyor.
    İyi Forumlar...

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.