Açık Artırma hatası acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Siyah_Ölüm(ali) tarafından 9 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gece 0459 da 20 saniye kala 63 milyon kredi bastım ama ne para geldi ne iris eski sisteme dönülmediyse param oyun hatasından gitti yardım lütfen

2. buzmavi

buzmavi User

Teklif verme işini son saniyelere bıraktınızsa muhtemelen bir sonraki seansa tekli kaymıştır eğer öyle ise ihaleniz daha sonuçlanmamış demektir .Seansın bitmesini bekleyiniz ondan sonra balans kayıtlarınıza bakınız kaybettinizse geri gelir kazandınızsa seyir defterinizde kazandı bilgisi raporlanır.Eğer hiçbir olmadı ise o zaman id numaranızla Destek ekibine yani Supporta başvurunuz

3. Açık artırma sistemindeki sayaç otomatik olarak geriye doğru gitmektedir. İnternete ihtiyaç duymaz. Fakat sizin internetiniz saniyelik kesintilere uğrarsa kısa zaman aşımlarından dolayı zaman çakışması olur. Bu nedenle son saniyelerde verdiğiniz teklifi bir sonraki seansa atar.

Umarım anlatabilmişimdir :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplari veren arkadaslarimiza tesekurler kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.