açık artırma hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 4 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. açık artırmadan haftlık venoma 1.500.000.000 bastım ama ne olduysa sıfırlanmış kredilerim hesabıma gelmedi ama mesajda krediniz hesabınına gönderildi yazıyo bu ne ya herşey sorun

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum üzerinden sorununuza direkt olarak müdahelede bulunamayız. Lütfen bu konuda support ekibi ile iletişime geçiniz. Onlar size en doğru şekilde yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. işte demek istediğim şu 48 saat sonra kaçıyo açık artırma 300 m vardı bastım ama bende kalmaz 1 hafta bekliyiceğim

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Ne yazıkki elimizden bir şey gelmez support çalışanlarına cumartesi pazar, çalışmama izinleri var fakat isteyen girebilir.

Bu konu ile ilgili rapora bir konu ekleyeceğim.

Keyifli Forumlar.

5. Merhaba,

Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.

Aynı sorun ile ilgili birden fazla talep göndermenin gerekmediğini belirtmek isteriz. Her bir bileti ayrı ayrı incelememiz gerekeceği için bu durum sorunları çözme süremizi daha da uzatmaktan başka bir işe yaramaz.

Lütfen biraz sabret, en kısa zamanda seninle iletişime geçeceğiz.
    Başka soruların olursa istediğin zaman bize sorabilirsin.

Saygılarımla,
    2 olduğunu gördüm ama 2 tane yollamadım bu da bir hata sürelere baktığım zaman aynı saate aynı dakkada 2 bilet yollanmış bu da bir hata ben şimdi bir daha bilet yollasam ceza vericekler

6. Haydar

Haydar User

Merhabalar, birleştirden yapmaya çalışsanız sanırım daha kısa sürede yapabilirsiniz ?

7. birleştirmeden yapsam dediğiniz gibi kısa sürede olur ama ben kredim varken kredi ile almak istemişsem gerçekleşmesi gerekiir çünkü para yatırıyoruz her gün bir sorunla karşılaşıyoruz ben farkına varmasam o kredi gidicekti ki birde 1 mesaj attım suppota 2 tane gitmiş ticket buda bir sorun

8. Haydar

Haydar User

Haklısın bu konuda fakat şuanda suncular yeni birleşti ve bu kolay bir durum değil destek ekibi sorunu çözeceğine inanıyorum önemli olan sakinlik ve biraz tatlı dil türkiyedeki destek ekibi gerçekten iyi dc adresine gidip bilgi alabilirsin fakat unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıakrtır :)

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi gönderilen ticketlerin yalnızca birine cevap verecektir., diğeri kapatılacaktır.

İyi forumlar.

10. dc den banladı beni küfür falanda etmedim etkinlikler dc den bildiriliyo öğrenemiyoz artık

11. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Discord banı için üye isminizle birlikte Supporta yazabilirsiniz. Etkinlere dilerseniz buradan Haftalık takvime buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

(C*)ZALOĞLU(C*)T.C bunu beğendi.