Bug / Oyun hatasi Açık Artırma ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SabenewS tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SabenewS

SabenewS User

31.03.2019 tarihinde oyunun açık arttırma kısmında Slot-CPU 3 için yaklaşık 300.000 C bir teklif verdim bunun üzerine gayet doğal bir şekilde başka tekliflerde oldu buraya kadar sıkıntı yok. Ardından ben açık artırmanın bitmesine 10 saniye kala yaklaşık 440 bin C son teklifi verdim ve karşıma teklif yapıldı kutucuğu çıktı ve son 10 saniye olduğu için ben kesin almışımdır diye düşündüm sayfa yenilendi param eksilmişti ekstra slotumu kuşanayım diyerek hangara girdim ama ekstra slottan eser yoktu şaşırdım ardından mesajlara girdim orada teklifimin geçildiği yazıyordu ancak önceki teklifimin parası yoktu. Ne yapmamlazım ya da kiminle görüşmemlazım.

2. uninstable

uninstable User

Birincisi mutlaka teklifden önce sayfa yenilenmeli. İkincisi 300 bin kredi teklifi geçildiği için geri gelmiştir ve siz de süreyi geçirdiğiniz için yeni açık arttırmaya gitmiş kredi fark edeceğiniz kredi miktarı 140 bin kredi olur. Bunu kolayca balans kısmından görebilirsiniz.

SabenewS bunu beğendi.
  3. SabenewS

SabenewS User

Teşekürler böyle düşünmemiştim.

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

uninstable'a mesajı için ben de teşekkür ederim. Konu ile alakalı kafanıza takılan başka bir konu yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.