Açık artırma mesajları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®●яoughηєcк●™ tarafından 8 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, sayın yetkililer ben önceden açık artırmada verdiğim teklifte, teklifim geçilsede, öğeyi alsamda uyarı mesajı geliyordu ancak şimdi maalesef gelmiyor ne yapabilirim?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sorununuzla ilgili net bilgiye henüz ulaşamadım. Ulaşılması dahilind eburadan bilgilendirme yapacağız.

Keyifli Forumlar

3. Net bilgi derken?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bununla ilgili teknik bir sorun yok elimizde. Oyunda bunun ile ilgili ayarda yapılmıyor. Aç/kapa gibi. Çerezlerinizden kaynaklı veya tarayıcınızdan olabilir. Profil ayarında mesaj almak istemiyorum kısmı kapalıysa belki oradanda olabilir heniz denemedim.

Keyifli Forumlar

5. Profil ayarları kısmında mesaj kim gönderebilir seçneği herkes olarak seçili. ancak yiende aynı.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Çerezler ile ilgili temizliği gerçekleştirdiniz mi acaba ?

Keyifli Forumlar

7. Prophecy

Prophecy User

Açık arttırma kısmında onay mesajları yazıyor onun yanındaki kutucuğa tıkla o zaman mesaj alırsın :)

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

açık arttırma ekranında onay mesajları gibi bir seçenek olmalı o seçeneği işaretlerseniz gelmesi gerekir

iyi forumlar

9. Çerezlerle ilgili temizliği gerçekleştirdim çoğu kez olmamıştı.

Dediğinizi yaptım çok teşekkür ederim onun seçeneği kalkmış sanırım oldu :)

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

sorunun çözülmesine sevindim konu kilit

iyi forumlar

11. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Belirtmek isterim, o kutucuk ile ilgili denemeleri yapmıştık fakat sorun çözülmemişti bu yüzden size belirtmedim. Demek ki yaparken yapamamışız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.