AÇIK ARTIRMA MİNİMUM FİYAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 8 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle yeni gelen açık artırmada bir malzemeye en az 10bin credi yatırmak zorundayız ama bu fiyat malzemeye göre değişmeli gerçekte açık artırmaya bakarsak adamlar elindeki eşyayı satmak zorunda değiller az fiyat verilirse satmazlar mesela (anlaşılmamış olabilir.)
    Yani LF3,BO2,İRİS,GOLİATH diğer şeylerin teklif vermek için minimum fiyatları olmalı mesela adam irise geceleri 40milyon credi teklif veriyor alıyor ama diğerleriyse online olma süreleri değişik olduğundan sabah giriyor bende dahil 200milyon crediye zor alıyoruz.Bunun için mesela iris için en az 90m goliath için 20m lf3 için 28m (örnek olarak) gibi değerler olmalı böylece eşitlikte sağlanmış olur.??

2. iris için 90m mi? benim serverimda en çok 70m oluyo sen ne yaptın? 200m ile bizim serverde spearhead alırsın...

3. örnek olarak yani servere göre değiştirilir konuyu anlatmak için öyle yazdım :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Böyle birşey olması mantıksız.O zaman uyumayıp gece girenlerin hakkını hiçe atmış oluruz.

5. Ozamanda sabah akşam farkı arasında uçurum oluyor. :eek:

6. aslında önce mantıklı gelmişti ama fm doğru diyor boşunamı gece 4 lere kadar uyanık kalıyoruz (bende öyle goli aldım :D)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Böyle bir şey kısıtlanamaz.Açık arttırmanın kuralı budur en yüksek teklifi veren alır bu şu duruma geliyor sende gece kalk sende al ama yapacak birşey yok :)

8. Gece teklif verip çıkıyorlar? :D

En yüksek teklif veriliyor ama böylede mantıksız değilmi gece giren bedava alacak neredeyse?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2014
  9. eet benim hayatımı kurtardı bigboy ve 1-4 ten goliath ve 4-5 e yükseldim :D

10. KARANLIK

KARANLIK User

Pek bakalım bekleyelim benim kararımda olan bir durum değil konuyu oyuncularımız beğenirse bizde üzerimize düşeni yaparız :)

Hayır hiçbir mantıksız durumu yok dediğim gibi sizde kalkın sizde verin :)

11. ama gece 4 te kalkıp onu beklemek bedava değil bunun işe gideni var okulu olanı var vs..

12. Anket açabilirmiyim? :)

13. ne yazıkki sonradan açılmıyor ben çok denedim

14. KARANLIK

KARANLIK User

Açabilirsinizde sonradan açma varmı bilemiyorum mod panelinde olduğumdan sizin tarafınızdan inceleyemiyorum ama yeni konu açmanız gerekecek.

15. Tamam teşekkürler.

16. Gecenin farkı bu işte. Uykundan kısıyorsun ama daha düşük fiyata senin oluyor. Kim 40 m credits ile alabileceği irise 90 m vermek ister?

17. okul okuya anlar için sorun bu zaten kardeşim sen kalkamıyon zoruna gitmesin bende kalkamıyorum

18. Benim oynadığım serverde gün ortasında 15m goliyi garanti ediyor. 25m e lf3 gidiyor. Geceyi sen düşün. Gecelere kadar beklemenin ödülü.

19. Bizim buralarda hava hoş :) Sabah 6 gibi girdin mi dükkan senin :D

20. Şans işi bu ben geçen sene 3m e iris aldım yazın ortasında bazen 300m e alamadığım bile oldu bu tamamen şanş işi .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.