açık artırma ort fiyat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [mmo]AZRAİL tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AÇIK ARTIRMADA HER ŞEYİN YANINDA O ŞEYİN AYLIK FİYAT ORTALAMSI YAZILSIN BOYLECE OYUNU BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZ NEYİN NE KADAR ETTİĞİNİ KAÇ PARA BASMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENİR

BİDE BAZILARINDA SANIRIM BOT VAR 59:58 DE BAKIYORUM EL ÇABUKLUĞUYLA ALAKASIZ BİR HIZ İLE BASMIŞ OLUYORLAR YA HERKEZE TOPLU SEÇİP BASMA HAKKI VERİLSİN YADA BU BOTLARLA İLGİLENİLSİN

2. KARANLIK

KARANLIK User

İlk olarak forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir küçük olarak düzenleyiniz.Aksi taktirde iletemeyiz.

Fikrinize gelirsek günlük deseydiniz karşı çıkardım ancak aylık demeniz biraz daha mantıklı gibi.Ancak çok bir faydası olurmu bilemem.

3. mobilden yazdıgım için yazı boyutunu belirleyemiyorum kb

bence bu oyunu günlük oynayan 1milyon kişi varsa bu oyuncuların %35 %40ı oyunu doğru düzgün bilmeyen cr lik gemi kullananlar onlara açık artırmayı daha can alıcı bir hale getirmek için minik bir çaba

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.