Açık Artırma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kara_Mamba2 tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, saatlik olan açık arttırmalar için pey verdiğim ve satın aldığım ürün elime çok sonra ulaşıyor. Yani örneğin 11:40 ta biten ve satın aldığım iris, şuan saat 12:36 olmasına rağmen hala hangarda gözükmüyor. Öge satın alındı diye yazı da gelmedi ancak creditsim azaldı. Var mı bilgisi olan ?

2. -Süpernova-

-Süpernova- Guest

Merhabalar,

Uzay geminizde yeteri kadar boş diroit alanı var mı acaba ? Mevcutta 8 adet diroit varsa, açık arttırmada kazandığınız diroitler görünmeyebilir. Kontrol edip tekrar dönüş sağlar mısınız ?

İyi Forumlar.

3. Bildiğim kadarı ile 8 adet diroit olduğu zaman açık artırmadan diroit satın alamıyoruz. Bu sebepten bir adet flax satıp iris için pey verdim. Creditsim azalmasına rağmen daha demin foruma yazdıktan hemen sonra geldi iris. Bazen daha erken geliyor açık artırmadan satın aldığım bir ürün ancak genelde en az 10-15 dakika sonra hangarıma geliyor.

4. -Süpernova-

-Süpernova- Guest

Merhabalar,

Evet, 8 Adet diroit olduğu zaman açık arttırmada görünmez. İhtimaller doğrultusunda aklıma gelen ilk fikri beyan ettim. Açık arttırmada geç gelen eşyalar için başka sorun yaşayan oyuncularımız var mı diye bekliyor olacağım. Sorun globalleşmiş bir problem ise bildiri sağlanır. Bu arada bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz ?

İyi Forumlar.

5. oben

oben User

adam satın aldığım diyor siz hala görünmez diyorsunuz ya okumuyor yada bu işten anlamıyorsunuz.
    kardeşim bu bir sorun değil son zamanlarda nedenini bilmiyorum ama satın alınan malzemeler diğer ihale bitimine 4 dk kalarak veriliyor.eğer teklifiniz geçilmişse kredileriniz hemen iade ediliyor fakat satın alınanlar diğer ihale bitimine 4 dk kala yada 5 dk kala veriliyor.

6. Aynen arkadaşın da dediği gibi diğer ihalenin başlamasına çok yakın bir zamanda geliyor ürün. Bu sorunu son 1 haftadır sık sık yaşıyorum diyebilirim.

7. -Süpernova-

-Süpernova- Guest

2. Attığım mesajda oyuncumuzun verdiği cevabı onaylar nitelikte cevap verdim. Yaşadığı sorunun diğer oyuncular tarafından da şikayet ile geri dönüş olup olmadığını ve ne zamandan beri yaşadığını çözüm sürecini başlatmak için sordum. Ayrıca lütfen forum kuralları gereği lütfen Üslubumuza dikkat edelim.

Açık arttırma bittikten sonra en geç 4 saat içinde hesabınıza gelmiş olması gerekiyor. Geçmiş bölümünde eğer isminiz yazıyorsa ve ürün gelmediyse lütfen Support'a yazınız.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.