Açık Artırma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açık Artırmaya verdiğimiz crediler 06.11.2014 tarihinde atılan reset ile birlikte gitti. Aegis gemisine tam 690m Credi verdim. Resetten sonra credim gitti ve bunun geri gelmesi için herşeyi yapacağım. Credileri gidenleri bu konunun altına bekliyorum arkadaşlar. Saygılarımla

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız.Güncelleme ve Fikir havuzu oyuncuların oyun ve forum üzerinde ne tür yenilikler yapılabileceğini dile getirdiği bir kısımdır.

Oyunda değişiklik yapılırken genelde bu kısımda oy çokluğu verilen konular göz önüne alınarak oyunda belirli yenilikler yapılır.

İkinci olarak size diğer konularda cevap yazdım , Ancak yeni konu açma gereği duymuşsunuz.

Kredileriniz yada Kredi bastığınız ürün size geri verilir.Teknik bir arızadan yada oyun hatasından kaynaklanan kayıplarınız 48 saat içerisinde mutlaka oyunculara iade edilir.

Bu şimdiye kadar böyle idi ve değişmiş de değil.

Böylesine agresif bir düşünce ile bu kadar sert ve istemci kelimeler kullanmanız yanlış ve gereksiz.

Forum üzerinden bu tür konularda bir şey yapamayız.Çünkü biz moderatörlerin , Kullanıcı hesaplarını incelemek yada üzerinde işlem yapmak gibi bir yetkisi bulunmuyor.

Ben 48 Saat bekleyemem diyorsanız , İD Numaranız ile Support ' a başvurun.

"Açık Arttırmada ki şu ürüne bu kadar Kredi verdim , Şu tarihte , Şu saatte atılan reset ve gelen yenilikler sonrası ne kredimi nede kredi verdiğim ürünü alabildim.

İD Numaram budur ,

İlgilenilmesini arz ederim"

Şeklinde bir metin yazarak gönderebilirsiniz , 48 Saat içerisinde yoğunluğa bağlı olarak dönüş yapılır.

İlk gelen mail bilgilendirme amaçlıdır , İkinci gelecek olan maili bekleyiniz.

Support ' a 48 Saat dolmadan üst üste mesaj yollamayın.Eğer böyle bir şey yaparsanız sistem maillerinizi Spam ( Reklam Virüsü ) olarak algılayıp engelleyebilir ve Support maillerinizi göremez.

Umarım izah edebilmişimdir.

Konuyu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. geçmiş olsun birader inş geri alırsın

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benim de öyle oldu 25m gitti ama sonraki gün item geldi

5. Supporta bugün 2 mesaj attım. 3 gün geçsin bi gelmezse dediğinizi uygularım. Teşekkürler

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yukarıda açıklamasını yaptığım gibi lütfen Support ile görüşünüz

Kilitlenmesi uygundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.