Açık artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

arkadaşlar az önce farkettim.bende 70 m kredi vardı.

lf3 e birisi 20m basmıştı ve bende üstüne son saniyelerde 21 m bastım. param 49m e düştü ve açık arıtrma bitti. lf3ü kazandım ve param 50m e çıktı.

yani ben irise 50m basan birinin üstüne 100m basarsam 50.010.000 a mı almış olucam?

2. Alakasi yok. Sen galiba vip uyesin. Veya bir ozelligin var tam hatirlamiyorum suan. Ticaretten creditsle almak icin yatirdigin paranin %5 i geri veriliyor sana ama sadece alabilirsen. Alamazsan paran direk iade ediliyor.

3. senberk99

senberk99 User

kardeşim bence sen açık arttırmada 10.000 credi fazla koyman gerekiyor öyle koymuşsun yani 70m varsa 21m bastıtysan 49 m kalır

4. DeadMauz

DeadMauz User

%5 ini hesapladım 1m ediyor. sanırım ondan.

kardeşim dediğim gibi 49 oldu sayfayı yeniledim 50 oldu

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın da dediği gibi vip üye olduğunuz için aldığınız eşya için kullanmış olduğunuz credinin bir kısmını geri almış bulunmaktasınız.Ama yüzdeyi tam hatırlamıyorum %5 olabilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.