Açık Artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

92,9%
  2. Hayır

7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamünaleyküm.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere açık artırmada teklif vermek isteyebiliyoruz. Ama oyundayken bunu unutabiliyor veya tam ekranda saatten takip edemeyebiliyoruz. Bunun için bir öneride bulunacağım.

Açık artırmanın bitmesine son beş dakika kala bu resim çıksın.
    Böylece açık artırmayı kaçırmamış oluruz. Ek olarak, seçeneklerden istersek bu uyarıyı kapatabiliriz.
    [​IMG] Ayarlara da bu şekilde bir yazı eklenecek. İsteyen bu uyarıyı görüp istemeyen görmeyecek. Ayrıca ''i'' sembolüne tıkladığımızda bu şekilde bir pencere çıkacak.

Mesela saat 11.40 diyelim, saati 12.00 ayarlıyorsunuz ve saat 11.55'te uyarı çıkıyor. Saat 12'den sonra isterseniz 13.00'a ayarlayıp yine uyarı alabilirsiniz. Veya diğer gün aynı saatte uyarı almak istiyorsanız hiç değiştirmeden bırakın.

NOT: Açık artırmaya artık ihtiyacı kalmamış olanlar, lütfen bizleri de düşünerek oy kullanın.

Bu arada fikirleri için arkadaşlara teşekkürler, fikirleriniz bana ilham verdi :)

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2015
    ELFİDA___ ve K|A|O|S bunu beğendi.
  2. her durumda değil bi ürüne teklif vermişsek çıkabilir çünkü oyun oynarken sürekli bunların çıkması beni sinir eder.

3. İyi fikir +1

4. bunun çıkıp çıkmamısını da ayarlardan ayarlayabilelim bölece bunun çıkmamasını istemeyenlere çıkmaz

5. Aynen öyle arkadaşlar, seçeneklerden ayarlayabileceğiz.

EDİT: Mesajı düzenledim arkadaşlar, seçeneklerden istersek açıp istersek kapatabileceğiz.

6. "Evet" oyumu verdim ama arkadaşlarında dedigi gibi her açık arttırmada gözükmesin teklif verdiğimiz zaman ki açık arttırma gözüksün. Yine de iyi bir fikir :)

K|A|O|S bunu beğendi.
  7. Resimler tekrar düzenlendi, sadece istediğimiz açık arttırmalarda uyarı çıkacak. Önerileriniz için teşekkürler :)

ArrowPlanet bunu beğendi.
  8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Güzel bir fikir.Tabi tam olarak geliştirilmeli. Oyum olumlu.

Keyifli forumlar.

9. Sağolun modum, eğer bir eksik gördüyseniz bize de iletin lütfen, ona göre fikrimde düzenlemeler yapıyorum :)

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

Haftalık günlük ve saatlik açık arttirmalar var bunların hangisinde ise yarıyacak ayrı ayrı ayar olması gerekiyor
    Oyum olumlu +1

11. Merhabalar,

Gerçekten güzel bir fikir emeklerinize sağlık,oyum olumlu yönde

İyi forumlar

12. Bildiğim kadarıyla saatlik, günlük ve haftalık açık artırmalar aynı saatte bitiyor, ama yanlış biliyor olabilirim. Mesela günlük açık artırma saat 24.00'da bitiyorsa saati 24.00'a ayarlarız 23.55'te mesaj çıkar.

Desteğe devam 11 oy olmuş :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.