Açık Artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gamepatronu61 tarafından 27 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ACIK ARTIRMADA YUKSEK LVLER DAHA FAZLA PARA BASTIGI ICIN BIZI EZIYORLAR BUNU İÇİN BEN BİR FİKİR DÜŞÜNDÜM. MESELA 1 LVLDEN 10LVLE KADAR ONDAN 11 LVL DEN VE 17 YE KADAR ONDANSONRASIDA BÜYÜK LVLERE KALSIN BUDURMDA LVL AYRI AÇIK ARTIRMAYA GİRSİN MAKSAT OYUNDAKİ YENİ OYUNCULAR KAZANDIRMAK ADAMLAR HEMEN SIKILMASIN YANİ BUNU DEĞERLENDİRİRSENİZ İYİ OLUR İYİ AKŞAMLAR

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanmamaya dikkat ediniz.

I ) Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ;İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

İyi forumlar.

3. board admin bu konuyu actım ama sımdı buna anket eklemek için bidaha bu yazıyı yazıptamı yolluyacağız?

.uzayx senın dedğini tam olarak anlamadım .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2016
  4. Merhaba ,

Aslında ilk mesajınızı düzenleyip mesajı daha uygun bir şekilde düzeltirseniz iyi olurdu. Anket ekleme ile ilgili olarak Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.