açık artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muratcan04 tarafından 8 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratcan04

muratcan04 User

agegıs elıtı alsam kullanabılırmıyım aegısı almak sartmı

Son düzenlenen: 8 Mart 2020
    Dark9878 bunu beğendi.
  2. Dark9878

Dark9878 User

Şart değil market'te gemi kısmında bulanan bütün gemileri kendisi olarak kullanabilirsin ama tasarımlar kısmındakileri kullanmak için önce gemiyi alman gerek expo vb.
    Yani şart değil ageis elite i kullanabilirsin ageis olmadan
    O dediğin eskidendi.

3. hedefim

hedefim User

Maalesef eskiden aegis elite kullanabilmek için aegis'e sahip olmak gerekiyordu . O şart artık kalktı ve aegis elite de bir gemi olarak geçiyor. Yani kullanabilirsiniz :)

4. qBURROWSq

qBURROWSq User

solace argon cikardim ama kullanamiyorum yardimci olur musunuz

5. Bu tasarımı kullanabilmek için Solace gemisine sahip olmanız gerekmekte.

6. hedefim

hedefim User

@Hysteria nın da dediği gibi Argon solace ; Solace gemisinin bir tasarımı olduğundan, Solace gemisine sahip olmadan kullanılamıyor .

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Aegis almak şart değildir. Aegis Elite almanızı tavsiye ederim özellikleri ile güzel bir kasılma gemisidir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2020
  8. mark9x

mark9x User

Krios boynuma dola reis

9. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Öncelikle kullandığınız üsluba dikkat etmenizi tavsiye ederim. Söylediğiniz gibi bir Krios atkısı yapıp dağıtmayı düşünüyorum. <3 ^^

İyi forumlar.

10. Ben dolasam olur mu bende atkı çok da :D