AÇIK ARTIRMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [mmo]AZRAİL tarafından 9 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. acık artırma için bazı yenilikler onereceğim

1= teklif ver butonun yanındaki hemen satın al butonu KESİNLİKLE KALKMALI orayı kullanan tanımıyorum ve gereksiz özelikle mobildeyken pcdede olmuyo deil ama yanlıslıkla ,dalgınlıktan teklif ver yerine hemen satın ala basıyorum ve uriler uçuyor bunu cinnet takip ediyor :) ...

2= toplu teklif olayı kesinlikle olmalı genellikle ticaretten para kazananlar için cok iyi olur örn 10 iteme 20.000den toplam 200000 c basacaz normalde bu işiçin 9defa sayfayı yenilemek ürünleri bulmak lazım onun yerine 10 ürüne fiyatları yazıp (teklif vere basmadan sadece fiyat yazmadan bahsediom) toplu teklif ver butonuna bascaz bu sayede milyon kez sayfayla uğraşmaktansa 1 kerede tamalamış oluruz

[BNCE BİDE ACIK ARTMADAKİ LAZER VE XENOMİT MİKTARI ARTIRILSIN BU SAYEDE YÜKSEK LVLERDEN BİZEDE SIRA GELSN(xenomit bn e talep gormesi iin en az 5000 adet/birim olmalı]

3= teklif botu buna bnde pek olası bakmadım ;D ama olabilir olsada fena olmaz bu genellikle lazer alanlar için iyi olur istediğimiz ürünleri işaretliyoruz değerini yazıyoruz ve açık artımanın son kaç dakikası basılacağını yazıyoruz işlem tamam biz oyunda olduğumuz sürece her açık artırmada o ürünlere ayarladığımız sn kala para basıyo r savaşın ortasında eğlenirken aaa bn
    lazer alacaktım demiyruz

4=Açıkartırmanın anlık güncel olma yetenegine sahip olması sayfayı yenilemek gerekmeden

5=Xenomit adeti 10 dan 1000 e çıkarılmalı böylece belki taleb göre bilir bunlar roketler içinde ola bilir yada lazer bazı elitler sabahtan akşama kadar lazer dizio onun yerine adeti 3000 e cıksa 3 sefer de doldurular depoyu ,bizede sıra gelir

KONU KESİNLİKLE ELEŞTİRİYE AÇIK SÜRELERDE VE OLAYLARDA YENİLİK YAPILA BİLİR MUHABBET YERİ DEĞİL

Son düzenlenen: 16 Ocak 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Birinci maddeye katılıyorum.Ancak ikinci maddenin biraz daha anlaşılabilir hale getirmelisiniz.

3. modumun isteği üzere yenilendi
    :)

mobilden yazdım yazım hatalarının kusuruna bakmayın ii= için ben e=bence

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2014
  4. 2. fikre katılmıyorum. Neden dersen bazen pc kasıyor sayfa aşağı geliyor güçlendiriciye 150 m basıyorum -- bastığımı sanıyorum -- ama lf3 e filan basmış oluyor benden kaynaklı bir hatayla.. yazılı olanların hepsi alınırsa 300 m kredi kasmak istemem açıkçası :)

5. o şekilde deil sayfanın en alt ve en üstünde toplu basma olacak herhangi birine bastığında hepsine basmıyacak

6. ize yararlı olan katılıom ama bot karşıyım adam fuul olur

7. olumlu kardeşim iyi forumlar diliyorum 3.madde destekciyim

8. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Güzelmiş zaten bu fikrin direk oyuna girme ihtimali yok bigpoint bunu evirip çevirip öyle sokcak oyuna :D

9. Arkadaşlar bnce gayet iyi bir konu ama nedense talep görmedi yorumlarnızı bekliyourz güncel kalması lazm

10. geliştirilsin iyi fikre benziyor.Özellikle lazer vew xenomit miktarının arttırılması lazım.

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.