Açık Artırmada 100000000000 Credi Basmak?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve FyRo tarafından 16 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Merhaba, görsellerde de gördüğünüz gibi şahısın sadece 1,328 saati var. Tek bir CPU'ya görseldeki miktarda Credi basıyor. Hatta sayının ilk hanelerinin yan yana dört tane 0'dan oluşuyor olması da ayrı bir tuhaf. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum, Credi bugu mu çıktı artık veya vardı da benim mi haberim yok, neyin nesidir bu?

2. FyRo

FyRo User

Aynı kişi 3 saat önceki açık artırmada da CPU'ya bu sefer 10.000.000.000 Credi basmış

3. gayet normal ebedi kapı ve bl haritasında çok fazla kredi elde ediliyor mesela şuan hesabımda 1.797.163.506.012 kredi mevcut gayet normal ayrıca suan bir klanda bu sekılde kredisi olan oyuncularıda hesap edersen klan vergisini açtıkları zaman acayip kredi akratımı oluyor klana uzun zamandır bir klan uyesı ıse klandan odeme yapmıs ola bılırler herseyı buga veya hıleye baglamayın yanı

4. FyRo

FyRo User

Teşekkürler. DarkOrbit ekonomisinden ben yararlanamamışım bi :D

5. Ben bu oyunu 2006 yılından beri oynuyorum toplam kredim 100 milyar şuan harcamalarımla beraber 300 milyar de...

Bu adamın bu levelle o kadar paraya sahip olması normal değil, herşeyide bug hile demeyin demişsiniz ama bilmediğimiz yöntemler mi var acaba?

Açıkcası ne kadar oyuın oynuyorsunuz bilmiyorum ama sizin o gözüken kredi tutarı da normal elle kasılmış gibi gözükmüyor eternalde kassmıssanız ona birşey demem o olur

6. FyRo

FyRo User

Rütbe ve oynanma saatine bakınca ve ek olarak sadece kamufleye 100 milyar kredi basmış olması da kafada soru işareti yaratmıyor değil.

Dontforgetme bunu beğendi.
  7. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Lütfen kullanıcıyı resimlerle birlikte support ekibine bildiriniz.

FyRo bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş