Açık Artırmada Doğrulama

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam.Kolay gelsin herkese.Sizde de oluyormu bilmem ama ben ihalelere teklif verirken son anda "Ben Robot Değilim" sorgulaması çıkıyor ve en kritik teklifimi veremiyorum.Daha önceki tekliflerimde değilde neden son teklifimde çıkar bu sorgulama.Bunun engellenmesi için ne yapmalıyım.Anlayacağınız "madurum".Teşekkür ederim.

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla bunu engellemenin bir yolu yok. Gizli sekme, VPN, proxy gibi şeyler mi kullanıyorsunuz?

İyi forumlar dilerim.

3. Soruma soruyla cevap vermenize sevinemedim ne yazık ki sevgili Moderatörüm.Belki oyuncu arkadaşlar biliyordur.Biraz daha açıklama yapayım o zaman.Verilmiş olan teklifi 10.000 kredi geçmek için her "teklif ver" onayı riski arttırmakta ve son teklifte malum soruyu karşımıza çıkarmaktadır " ben robot değilim".Gizli sekme,VPN,proxy ne işe yarar sakıncaları nelerdir bunların izahını da yaparsanız memnun olurum.

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Dürüstçe bilmiyorum diyorum. Bahsettiğiniz doğrulama olayını biliyorum, ama bunu nasıl kaldırabilirsiniz, işte onu bilmiyorum.

Gizli sekme kullanırsanız çerezleriniz aktif olmayacağı için, kullandığınız bilgisayardan ilk defa giriş yapılıyor gibi görüneceği için sistem otomatik olarak robot korumasını çalıştırabiliyor. VPN veya proxy kullanımı da aynı şekilde captcha doğrulaması gerektirebiliyor. VPN açtıktan hemen sonra en çok kullanılan arama motoru Google bile sıradışı ağ trafiği saptandığından dolayı sizden bu doğrulamayı istiyor.

Ayrıca, Genel İşletme Şartları'nda bulunan

ibaresi gereğince VPN kullanımı da yasaklanmıştır.

İyi forumlar.

5. Bakın bu çok güzel bir cevap oldu.Hem açıklayıcı hem de bilgilendirici.Teşekkür ederim cevabınız için.Dilediğiniz an konu kitlenebilir.

6. Aliens

Aliens User

Yada şunu da belirteyim.
    Neden son teklifte geliyor: Seri seri veya bir açık arttırma süresince fazla sayıda verilen teklif varsa belli bir seviyeden sonra sistem harici yazılım olmadığınızı teyit etmek için istiyor.

7. SONSUZZ

SONSUZZ User

Arkadaş haklı , aynı ihalede çok sayıda teklif verdiğiniz zaman uyarı geliyor.

8. Yanılmıyorsam dediğiniz gibi bir açık arttırmada 4 tane veya daha fazla ürüne teklif vermişseniz ya da hızlı hızlı teklif veriyorsanız sizden robot olmadığınızı onaylamanızı istiyor.

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Evet, onaylamanız gerekmektedir ama kaçıncı teklifte geldiğini hatırlamıyorum.
    Konu sahibinin talebi üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.