açık artırmada p.e.t satılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MYSTERYDEVIL tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. açık artırmada pet satılırsa pet ile cevher toplamak ve bulmak daha kolay olur .

2. Ancasin

Ancasin User

Aynı konunun belki 5. belki 10. açılışı :D

3. allame2828

allame2828 User

hayır -1 ben pet için uri biriktiriyorum birde peti uri ile alanlara haksızlık , P.E.T açık arttırmaya gelemez bu konu kaç kere açıldı hayır denildi

Ancasin bunu beğendi.
  4. :D Bence olmalı. Ama olursa da büyük ihtimal Günlük yada Haftalığa konulur orası sorun olur..

5. herkes uri ile aldı kardeşim açık arttırmaya konulması haksızlık olur

6. Alamayan da var.. Onlarda almış olsun :)

7. Darkmen

Darkmen User

Hemen herkesde pet var gucsuzler acik artirmada kapisacak cok ucuza gidecek 10 m krediye pet alanlari gordugum yerde katlederim insanlar bosuna 50 k uri vermedi ayrica bu petin icini doldurmak ne kadar zor haberin varmi?? Peti almakla bitseydi... -1

8. Ancasin

Ancasin User

Bu iş gerçekleşirse klanına geleyim 5 milyon ver abi diyenler biraz daha artacak. Kasıp emek verip almak zor gelir çünkü. Bu konudan çok açıldı, konunun kilitlenmesini öneriyorum.

9. Hayır. P.E.T geldiğinden bu yana belki de 50 , 100.kez açılışı :)

Olmaz dostum olmaz aynı konu sürekli açıldı ama hep aynı sonuç. Bu sefer de farklı olmayacağını düşünüyorum.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

BlackGhost™ ve Ancasin bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pet satışa çıksa modülleri protokolleri onlarda istenecek bence çıkması pek normal birşey değil.

İyi forumlar

11. biz uri biriktirerek aldık benim 120 k uri vardı pet alıp yakıt alıp modül döşedim diroit düzeni almadım düşünün bunu emeğe yazık

12. Arkadaşa katılıyorum .. Bende konunun kilitlenmesinden yanayım.

13. PET e ait hiçbir şey açık artırmaya çıkmamalı bence. İyi forumlar.

Ancasin bunu beğendi.
  14. Neyse gerçekten haksızlığa girer. Kilitlenmeli..

Keyifli Forumlar : )

15. Bence olmamalı
    Ama yapılabilir aegis açık arttırmaya gelincede böyle tartışıldı

16. Dediğim gibi. Olsa bile Günlük yada Haftalık olanlara konulur. Yani en az 100m den başlar yine aynı fiyat..

Keyifli Forumlar : )

17. Prophecy

Prophecy User

Aegisde ama bir sürü modül protokol vb yok

18. Tasarım var

19. herkes petini uriyle alıp içenede ayrıca bir uri harcamış vaziyette millet gidipte bunları ihaleden crediyle alırsa bizlere haksızlık olur diye düşünüyorum ve tabiki ihalede yapacağı kasmayı da söylemiyorum

20. Prophecy

Prophecy User

2
    2 tasarım 10 modül hangisi daha değerli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.