açık artırmada sorun..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve murat42 tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. murat42

murat42 User

günlük açık artırmadan tasarım gemisini aldım bitti bölümündede ismim yazıyor fakat gemi gelmedi yardım edin..

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikli oyununuzu tamamen kapatıp açın.

Hangi tasarımı aldı iseniz o tasarımın gemisi elinizde olması lazım.

Örneğin goliath tasarımı aldı iseniz,elinizde goliath gemisinden olması lazım.

Birde geçmişe bakın,sizin adınız yazıyormu.

Id numaranızla birlikte açıkarttırma saatinide yazarak supportla iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. murat42

murat42 User

citadel vetersin bu tasarımı aldım aksam saat gece 2de gecmiş acık artırmaya bakıyorum fakat almısım ismim yazıyor lütfen yardımcı olunuz..

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Banada aynısı oldu geçenlerde supporta mesaj attım 10 gün sonra verdiler tasarımı.

5. murat42

murat42 User

yardım bekliyorum bu tasarım için ayrı bı gemimi lazım suan bende goliath var

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Citadel Veteran tasarımı aldı iseniz elinizde Citadel gemisinden olması lazım.Eğer bu gemi sizde yoksa tasarımını kullanamassınız.Bu bütün gemiler için geçerlidir.

Citadel gemisinden aldığınız anda bu tasarım sizde aktif olacaktır.

İyi forumlar.

7. murat42

murat42 User

teşekurler..

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.