Öneri Açık Artırmaya Yenilik Gelmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_EFSANE_RİZELİ_- tarafından 8 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu

1. Evet

82,4%
  2. Hayır

17,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Şimdi şöyle diyeyim biliyorsunuz oyunun gidişatından dolayı açık artırma artık eskisi kadar oyuncuların ihtiyacını karşılamıyor en azından full + fuller için.

Sadece destek ve kamuflaj alıyorlar sonrası umurlarında değil.

Şimdi biliyorsunuz ki artık oyun inanılmaz derece zorlaştı yani zorlaştı derken uri kasmak zorlaştı.

Benim önerim şudur;

Açık artırmaya cüzzi bir miktar X4 ve RSB koyulsun mesela 5.000 X4 1000 RSB gibi.

Ayrıca açık artırmada ki X2 , X3 , SAB ve roketlerin miktarı artırılmalı bence.

Açık artırma cephane yeniliği;

50.000 X2 , 50.000 SAB , 25.000 x3 , 5.000 X4 , 1.000 RSB , PLD-3030 500 adet , PLT 2021 500 adet , ACM-10 50 tane.

Sizce böyle olması iyi olur mu şahsen ben cephane sıkıntısı çok çekiyorum.

Son düzenlenen: 8 Mart 2017
    GREED bunu beğendi.
  2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ayrıca haftalık açık arttırmalara lf4 havoc hercules de konmalı. haftada 1 tanesini oyuna etkisi olmaz

3. Bununla ilgili bir konu açmıştım maalesef ki olumsuz karşılandı.

4. Kusura bakma da ben hercülleri havocları fulleyecem diye ne çektim ticarete konulmasını doğru bulmuyorum her hafta x2 oluyor zaten yapın kapı çıkartın

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende 2 düzine var zaten kendim için istemiyorum oyuna biraz rekabet gelsin.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Kardes bu foruma x2 kapi gunu ve indirim fikrini sunarken cok fazla onay aldim ama simdi geldi millet isyan ediyor yani birisi mutlu olurken digerini mutlu etmek imkansiz.

7. Master0735

Master0735 User

böyle bir konu varmıydı? bence olumlu açık artırmaya giresim yok zaten fiyatlar absürt oluyor gerçi hadesciler yüzünden . bilemedim şimdi ben

edit: en azından pet yakıtı gelsin herşey var buda gelsin tam depo olarak

Son düzenlenen: 11 Mart 2017
  8. hercules sıkıntı ya kalkan konfisine geçince dp ve kalkan yükleniyo ne anladım ben bundan. ful olsa en azından gemi biraz daha dayanır 1 k. dp bazen seni kurtarıyor.

9. Günlük ihaleye koyulursa olur :)

Onlar hiç olmasın. Emek verenlere yazık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2017
  10. Dostum güzel düşünmüşsün de sen fullerin o x4 leri ve rsbleri sana bırakacağını düşünüyor musun? Ama şu konuda haklısın 1000 tane cephane küfür gibi ben 3 m credi verip x3 alıyorum 20-25 sıkışta bitiyor bu çok saçma. Ha ama 50k da çok . 20 k x2. 10k sab x3 olmalı bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.