Açık arttırma captcha sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLOBAL tarafından 5 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GLOBAL

GLOBAL User

Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Gemimi kastım 6. Seviye oldum ve bana görevlerden iki kat ödül teklifi geldi bende satın alıp oyuna devam ettim. Bu sırada açık arttırmadan teklif verip eşya almaya çalışıyordum. Hızlı gelişirsem destek süresi bitmeden çok görev yapabilirim diye düşündüm. Birkaç teklif verdikten sonra benden doğrulama istedi. Ben robot değilim kısmına tıklayınca mavi yükleme işareti dönüyor ama soru çıkmıyor. Dönüp dönüp duruyor sonra tekarar tıklıyorum tekrar dönüyor. Tam oyuna para verdim, biraz eğlenecektim ama böyle bir sorun oldu. Hazır konu açılmışken ben bu destek bitmeden bl görevlerini yaparsam o lazerleri de ikişer alabilecek miyim?

Not: eski oyuncuyum oyunu biliyorum. Tadım gene kaçtı.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çerezlerinizi ve önbelleğinizi temizleyip tekrar deneyiniz. Sorununuz çözülmezse supporta ticket atmanız gerekmektedir. Ayrıca prometheus lazerlerini de ikişer tane alabileceksiniz.

İyi forumlar.

3. GLOBAL

GLOBAL User

Modum ne yaptıysam düzelmedi. Support bu durumu düzeltene kadar desteğin süresi geçecek :( başka bir çözüm yok mu acaba

tam oyuna başlamışken bu sorun sayesinde oyunda yaşadığım tatsız olayları hatırladım :D teşekkürler, bana neden başlamamam gerektiğini bir kez daha hatırlatmış oldunuz. Bir daha darkorbit asla, hatta site bağlantılarını bile kara listeye atacağım. Mazallah çocuklardan birisi denk gelir falan.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2020
  4. TorinHY

TorinHY User

oyunda 468 lira yatırdım sorunuda çözemiyorum

5. dombarman

dombarman User

bende de aynısı oldu hiçbir şekilde düzelmiyor her yöntemi denedim

6. Bu yöntemin çözümü yok mu benim hesabımda da kupon kullanma kısmında robot doğrulama gelmiyor resim seçme kısmı yani tıklıyorum mavi yuvarlak dönüyor daha sonra hiç bi şey olmamış gibi tik kalkıyor

7. samed4455

samed4455 User

Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin. hatası bende de mevcut hiç bir türlü item alamıyorum açık arttırmadan. yardıma ihtiyacım var her yolu denedim

8. uzunuz51

uzunuz51 User

arkadaşlar bende de aynı sorun var nedenini bilen lütfen yardımcı olsun

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Support Takım gerekli işlem ve raporlamaları yapmaktadır. Sorun raporlanmıştır. Çözmesi gereken mercii Merkez Ekiptir.
    Para yatırmak sorunlardan müzdarip olacağınız anlamına gelmiyor. Genel bir sorun olduğundan dolayı herkes etkilenmektedir.
    Genel bir sorundur.

İyi Forumlar.

10. GLOBAL

GLOBAL User

bu mudur yani? "Para yatırmak sorunlardan müzdarip olacağınız anlamına gelmiyor"

gerçekten bu kadar basit mi? insanlar bu oyuna gerçek para ödüyorum ama böyle saçma bir sorunla karşılaştım diyor. belki özür dileme erdeminiz yok ama en azından insanların aklıyla dalga geçmeyin.

sonra da merkez ekip falan diyip özür dileme erdeminden muaf olduğunuzu dikte etmeye kalkarsınız belki, öyle değil mi?

madem siz özür dilemekten muafsınız o halde merkez falanı fistanı savunmayın.

adam asgari ücretin 4 te birini bu oyuna "eğlenmek" için yatırmış ama karşılaştığı soruna bak, şaka gibi. bu oyuna servet veren insanlar var, o insanların hak ettiği hizmet bu mudur?

sizin gibi dikte yöneticileri de, saçma sapan sorunları da hiç kimse hak etmiyor bey/hanım efendi.!

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Genel bir sorun olması durumunda "Para yatırıyorum" durumu sorunu çömemektedir. Sorun bütün oyuncuları etkilemektedir. Lütfen bu durumlarda sağduyu gösterelim. Özür dilemesi gereken mercii Merkez Ekiptir. Bende bu oyuna para yükleyerek hizmet alan bir oyuncuyum. Bu sebepten ötürü bu dediğinizi bizim gönüllü çalışan olmadığımıza bağlıyorum. Ancak Kabul ettiğiniz Oyun Kuralları çerçevesinde Mesaj İçeriği oluşturmamanız durumunda gereken işlemi uygulayacağımızı da belirtmek isterim. Merkez Ekibi savunan bir moderatör değilim. Olması gereken yönde Mesaj İçeriği oluşturmaktan yanayım. Sonuçta bende oyuncuyum.

İyi Forumlar.