açık arttırma hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►HOBBIT◄ tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminler bir bakın lütfen özellikle kıyamet adminim lf3e bastım 27m ama cpu3 gönderdiler bu nasıl iş anlamadım lütfen sorunu çözün mesaj geldi lf3 teklifiniz açık arttırmayı kazandı diye ama lf3 yok ortada lütfen yardım

2. Merhaba ,

Açık arttırmada dalgınlıkla yada acele ile CPU'ya basmış olabilir misiniz ? Eğer kesin olarak LF-3'e bastığınızdan eminseniz ve hatalı malzeme geldi diyorsanız gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirmeniz gerekiyor. Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verecektir. Unutmadan support'a mesaj yolladığınızda otomatik bir cevap gelecektir. Mesajınızın support'a ulaştığını gösterir ve ayrıca Ticket yani Bilet numaranız gelir.

İyi forumlar.

3. Açık arttırma geçmişinden LF-3 ün yanında senin isminin yazdığına emin ol, eğer yazıyorsan Support'a başvurmalısın.

4. Merhaba ,

Durum hakkında bir gelişme oldu mu ? Konuya bilgilendirme mesajı yazarsanız seviniriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.