Açık Arttırma Öğeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Muskeeter tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Muskeeter

Muskeeter User

Merhaba arkadaşlar, bugün açık arttırmada Slot-CPU4 için 1.250.000 credits teklif verdim, başka eşyalara da teklifler verdim. En son hiçbir teklifimin geçilmediğinden emin olduktan sonra siteden çıkacaktım, sitede aktif sayısı çok veya site bulunamıyor gibi bir uyarı aldım. Birkaç kez yenile dedim olmadı, tarayıcıyı kapattım açtım açtı. Envantere baktım, teklif verdiğim her şey gelmiş, Slot-CPU4 gelmemiş. Teklifimi geçen olsa parası gelirdi ama credits de gelmedi...
    Bu çok büyük bir sorun değil, ancak çok büyük değeri olan eşyalar var ki onlarda böyle bir sorun oluşmaması için size söylemek istedim, lütfen bu durum ile ilgilenilsin...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Teşekkürler sorun hakkında ilgileneceğiz ayrıca support ekibine yazarsanız ihaledeki kaybınızın nedeni hakkında tam anlamıyla sorunu incelemiş oluruz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.