Öneri Açık Arttırma Penceresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 23 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açık Arttırma Penceresi Olmalı mı?

1. Evet

33,3%
  2. Hayır

50,0%
  3. Olabilir

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Olabilir ama olmasa da olur

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Sizce oyun içerisinde Pet , Gemi Durumu , Chat Penceresi gibi birde "Açık Arttırma" penceresi olursa daha iyi olmaz mı?

Şahsen ben açık arttırmada eşya alırken çok sıkıntı yaşıyorum.İnternet hızım ve bilgisayarım iyi olmasına rağmen saniyeler içerisinde verdiğim teklifin üstüne birisi 10000 kredi daha verip alıyor.
    Bu sizcede biraz saçma değil mi? Teklif verdikden sonra sayfa yenilenirken aynı eşyaya onlarca kişi bir anda teklif verebiliyor ve sizin teklifiniz meftaa oluyor ve tekrardan aynı macera için 1 saat bekliyoruz. Sizcede saçma değil mi?

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

buna benzer bir konu var diye hatırlıyorum..

3. PARØXУSM

PARØXУSM User

açık artırmanın mantığı, süre sonunda en yüksek teklifi veren kişinin ürünü alması şeklinde işliyor ve fikrimce bunda herhangi bir saçmalık yok. oyun içinde ayrı bir açık artırma penceresi bulunmasının bu duruma nasıl bir çözüm getireceğini de anlayamadım.
    söylemek istediğinizi biraz daha açarsanız daha iyi olur.

ayrıca açık artırmada yapılan son saniye oyunları bu işin tuzu biberi. hatta biraz garip gelebilir ama o son saniye teklifleri beni heyecanlandırıyor ve gayet eğlenceli bir çekişme oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.