Acık arttırma sorunu!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve abdocarlos12 tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar darkorbit sayfasından acık arttırmaya giremiyorum her yolu denedim supporta msj attım fakat sorun yoktur mesajı aldım ama acık arttırmaya giremiyorum diger her yere giriyor (hangar,ekipman,klan,bonus,pilot profilı,dukkan vb.) ancak acık arttırmaya giremiyorum sorun nedir ?

2. Merhaba ,

Açık Arttırma bölümüne tamamen mi giremiyorsunuz ? Ayrıca her hangi bir uyarı yada hata mesajı çıkıyor mu ?

İyi forumlar.

3. hata almıyorum tıklıyorum ama sayfaya girmiyor

4. Merhaba ,

Farklı tarayıcılar ile denemeler yaptınız mı ? Hangisini kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat Chrome , Mozilla , Yandex , Maxthon , Opera , Safari vb. farklı bir tarayıcı ile deneyiniz.

İyi forumlar.

5. hepsiyle denedim fakat aynı sorun:(:(

5 dakika kadar bekledikten sonra ''bu web sayfası kullanılamıyor''hatası alıyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  6. Aşağıda vereceğim yöntemlerden istediğinizi uygulamak size kalmış.Ama denemekte fayda var.

-İnternetinizi kapatıp açıp tekrar deneyin.
    -Herhangi bir IP değiştirme programı vb. programlar kullanıyorsanız o programları silip tekrar deneyin.
    -Modeminizi resetleyin.

(Küçük bir tavsiye:Mesajlarınızı alt alta yazmak yerine birleştirerek yazmalısınız.)

7. Dediklerinizi yaptim fakat sonuc deismedi malesef :(

(Tesekkurler tavsiyenize uyacam)

8. WolfTR

WolfTR User

çerezlerinizi temizleyin dns otomatiğe alın

9. Cerezleri surekli temizliyorum.Kablosz internet kullaniyorum otomatik dns ye nasil alcagimi bilmiyorum .s

10. Oynadığınız sunucuyu değiştirmeyi deneyebilir misiniz?Belki sorun sunucunuzdan kaynaklıdır.Hangi sunucu (server) üzerinden açık arttırmaya erişemiyorsunuz?

11. iskandinavya2 de oynuyorum fakat bi kac serverde daha deneme yaptım ama aynı sorunu alıyorum.

12. Sorun büyük ihtimalle PC'nizden kaynaklanıyor.İnternet servis sağlayıcınızdan da kaynaklanıyor olabilir.Geriye kalan ve benim aklıma gelen tek çözüm format atmak.Ama orası size kalmış.

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bağlantı sorunları ve dns ayarları hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

14. Sorunum cozulmedi malesef

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Açık artırmadaki yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü eklerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz. Mesajlarınıza resim ekleme için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

16. 5 Dakika kadar bekledikten sonr bu sayfa geliyor.

17. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bu sorunun çözümü;
    a)Çerezlerinizi temizleyiniz.
    b)Modeminizi restart yapınız.
    c)Farklı browserlerden girmeyi deneyiniz.
    d)Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

İyi Forumlar.

18. Resimde bir şey dikkatimi çekti de linkin başında int4 yazıyor normalde tr4 olması lazım sayfa görüntülenemediği için mi int4 yazıyor acaba?

+Yada sv faklıdır ben trde oynuyorumda.

19. Verdiginiz cozumlerin 3unu yapmıstım sadece b'yi yapmadım denicem.

Hangi sayfaya girersem dediginiz yerde int4 yazıyor.İsk2de oynuyorum.

20. Merhaba,

int4 yazması doğrudur zaten.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.