Açık arttırma Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve 1Onur2004 tarafından 25 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1Onur2004

1Onur2004 User

arkadaşlar merhaba herkese iyi günler konuyu yanlıs yere açtıysam öncelikle özür dilerim

oyuna yeni basladım ve kasıldıktan sonra 2021-09-25 16:25:00 tarihinde cogu esyaya credi ile fiyat yatırdım artık nasıl deniyorsa fakat kimse basmadığı halde esyalara bana gelmedi ve credilerimde geri gelmedi ve açık arttırma geçmişindede ismim görünmedi bunun nedeni nedir yada zararlarım karsılanırmı?

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle oyun ana sayfasından "Mesajlar" bölümüne bakabilirsiniz. Eşyayı almanız durumunda oraya bildiri düşmüş olacaktır. Açık arttırma sorunu yaşayarak vermiş olduğunuz teklif sonraki saate yansımış olabilir. Teklif onaylanmış ancak hesabınıza iletilmeme durumu mevcut ise (C eksilir eşya gelmez) 2 oyun saati sonra Support Takımına yazabilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

3. 1Onur2004

1Onur2004 User

eklemeyi unutmusum telif verdim şeyler : Leonov, Hellstorm Roketatarı 2, Ambar Genişletme, Tamir Robotu Auto CPU, Roket Turbosu, İleri Düzey Atlama CPU 1, Tamir Robotu 4, Roket-Auto-CPU

4. 1Onur2004

1Onur2004 User

bilgilendirmeniz için teşekkürler

fakat mesajlar kutumda [​IMG]
    sadece roketatarın üstüne teklif verildiği söyleniyor [​IMG] dediğim gibi diğer esyaların credileri yandı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2021
  5. Bazı serverlerde geç sürüyor hesaba gelmesi 1-2 saat bekle gelmezse supporta başvur alt alta yazma bu arada

6. 1Onur2004

1Onur2004 User

evet dediğin gibi geç geldi teşekkürler yardımcı oldunuz için kusura bakmayın boşa vaktinizi aldıysam iyi forumlar dilerim

kaptan34 ve YARGU bunu beğendi.
  7. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Vaktimizi size yardımcı olmak için kullandıysak ne mutlu bize.

Konu çözüme ulaştığından dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.