AÇIK ARTTIRMA SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BataryaCompany tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Acık arttımada teklif yapıyoruz açık arttırma bittikten sonra teklifi veriyor son 20 saniye kala teklif verdim bittiğinde teklif verdi bunun acil düzeltilmesi gerek

2. **CoLa**

**CoLa** User

Bilgisayarinin sistemi, flash versiyonun veya kullandigin tarayici ile ilgili bu. Oyun sistemi ile ilgii degil. Eger android veya ios cihazn varsa oradan ticarete girip teklif yap butonuna tiklarsan, tikladigin anda teklifinin yapildigini gorursun. Sonuc olarak bunun oyunla bir ilgisi yok.

3. daha önce de dediğim gibi maxthon tarayıcısını kullanmanı öneririm .. diğerlerine göre çok daha hızlı ... Sorun yaşamazsın ..

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İnternet ve tarayıcı hızıyla ilgili bir durum oyun hatası olarak nitelendirmemiz doğru olmaz.

İyi forumlar

5. karanlık adminim maxthon dan denedim arkadaşın dediğinden win 8 4 gb ram 2gb ekran kartı pc den denedim sınırsız internetli son 20 saniyeden sonra verilen teklifler bir dahaki arttımaya geçiyor android ve ıphoneden denedim son 10 saniyede teklif veriyo internetden teklif vermede sıkıntı var pclerden değil

6. **CoLa**

**CoLa** User

Sisteminde sorun yoksa, tarayicin veya flash versiyonundan. Herkesin karsilastigi bir sorun. Android den "puffin" tarayici kullanarak yeklif yapmani oneririm. Ben bu sekilde teklif veriyorum ve sorunla karsilasmiyorum.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.