açık arttırma teklifi geri alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stealth_Assassin tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikriniz nedir?

1. Olmalı

oy sayısı 4
    22,2%
  2. Geliştirilmeli

oy sayısı 6
    33,3%
  3. Olmamalı

oy sayısı 8
    44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Genelde açık arttırmada ilk saniyelerde yüksek para basılmış eşyalar oluyor. Bunlar da yavaş internetten olabiliyor. Ayrıca az önce başıma geldi yanlışlıkla fazladan 0 ekleyip ucuza alacağım malzemeye 10 katı para bastım. Günde 1 kez (veya birkaç saatte bir) ihaleden teklif geri çekilebilsin. Zaten çok sık olan şeyler değil. (Yorumlar doğrultusunda değiştirilebilir)
    Son 5dk teklif geri alınamaz.

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
  2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

geliştirilmeli diyorum çünkü örneğin biri irise 500 m basar kimse almaz ondan son dakikada adam geri çekip arkadaşının basmasını sağlar :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

İstismara açık bir konu çok ince hesaplar yapılmak zorunda. Yorumlar nasıl gelecek görelim.

Keyifli forumlar.

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
  5. eski halini geri getirsinler istersen :) bence buna şükür :)

6. Onu düşünmemiştim, son 5 dk yapılamaz dersek engellenir mi?

7. WolfWar

WolfWar User

Kusura bakma ama hayır diyeceğim. Arkadaşımız haklı biri yüksek bir fiyat basar baktı ki basan yok daha az basıl alır çok.

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bastığı paranın tamamını geri alamasa mesela %20 vergi olarak kesilse geri alırken (rakamlar değişebilir).
    Oyum Geliştirilmeli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.