Öneri Açık Arttırma Ve Kutular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 27 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Açık Arttırmaya P.E.T Gelmeli mi? Kutu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

1. Evet, P.E.T gelmeli!

22,2%
  2. Hayır, Asla! P.E.T gelmemeli!

66,7%
  3. Kutu Düşüncelerini Beğendim!

11,1%
  4. Kutu Düşüncelerini Beğenmedim

11,1%
  5. PASTAYI SEVERİM!

44,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlığı uygun yapamadım galiba yeniyim de :) neyse konuya gireyim...

Açık Arttırmada oyun içerisinde işimize yarayacak bir çok eşya var ama oyuncuların sahip olmak istediği bir yaratık var P.E.T! Belki P.E.T açık arttırmaya eklenirse oyun daha rahat olur.

NOT: Ama bu sefer Darkorbit zarar edecek (50.000 uri az mı) bu sıkıntı olabilir mi?

P.E.T konusu sıkıntı olabilir ama kutunun olacağını sanmıyorum.Korsan kutularından arada bir 2000-4000 uri (belki de daha fazla uri ve LF-4 gibi nadiren) çıksa? Avantaj kutularından ise nadiren 100 uri gibi nadir hatta daha nadir(4-1 haritasında 2 anahtar olmasın)çıksa bence oyun daha bi eğlenceli gelebilir.

Umarım Kurlallara Uygun Yazmışımdır Saygılarla TheGameR159...

2. WolfWar

WolfWar User

Güzel olur eline sağlık ama keşke anket ekleseydin.

3. Sayın WolfWar:
    Teşekkür ederim ve anketi ekledim (Resmi Konuşayım dedim)

4. Merhaba ,

Yanılmıyorsam daha önceden forumda P.E.T. ticarete gelsin tarzında konular açılmıştı. Forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Konu kilit o zaman :)

6. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.