Açık Arttırma ve Pala

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

1- Açık arttırma süresinde sıkıntı mı var ? Bugün 58 saniye kala teklif verdim ama diğer saate kaldı.

2- Pala toplarken ya da pet toplarken gemilerin etkisi ne kadar oluyor ? Bunla ilgili ulaşabileceğimiz bilgi var mı ? Mesela bir bigboy ile pirhana sis olmayan bölgede pet açıp toplatsa gemi arasındaki farklar ne derece etkili olur ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Açık artırma sayfanız açıksa saniyler geç atığından siz görmiyorsunuz net kaç sanıy olduğunu sayfayı devamlı yenılerseniz süreyi devamlı takip edebılırsınız pet pala toplama veya daha uzun mesafe gidebilmesi için radar 3 almanız gerekmemtedir ben 10 adet aldım yaklaşık harıtanın yarısından fazlasını dolaşıyor

Keyifli forumlar

3. BonusRasta

BonusRasta User

Gemi ile pet hızı doğru orantılı mı o anlamda sormuştum. İyi cümle kuramamışım. Radar etkili biliyorum ama sanki gemisi hızlı olanların petleri de hızlı topluyor gibi :)

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Pet kendı başına kutuyu algıladığı zaman gemiden bağımsız çalışır ve hemen yönelir kutuuya pet herzaman gemiden hızlıdır tabı hız komfısıyle toplarsanız tam bılmıyorum ama pette daha hızlı olma olasılığı yükseliyor

Keyifli forumlar

5. 6KN

6KN User

pet gemiden %30 daha hızlıdır şimdi vega hız konfisiyle toplatırsın veya bigboy agır konfide toplatırsın sana kalmış :D

6. BonusRasta

BonusRasta User

Teşekkür ederim cevaplar için. Vengeance , Goliath, Spearhead var ona göre kullanacaktım, yardımcı oldu cevaplar. Konu kilitlenebilir :)

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verildiyinden kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.