açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dayred tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dayred

dayred User

Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin.

açık arttırmada teklife biriyle kapıştım son saniyelere doğru teklifler bende olduğu halde son iki saniyede bu yazı çıktı ve verdiğim bütün teklifler geri geldi. nedir bu ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

CAPTCHA ( Completely Automated Public Turing Test to tell Computers and Humans Apart - İnsan ve Bilgisayar Ayrımı Amaçlı Tam Otomatik Genel Turing Testi )

CAPTCHA , İlgili kişinin , Bir İnsan mı yoksa , Bir Bilgisayar yazılımı mı olduğunu doğrulamak için üretilmiş bir güvenlik yazılımıdır.

Bu hatayı alma nedeninizi tam olarak bilmiyorum , tahminleri sıralarsak ;

Teklif verdiğiniz sırada açık attırma tamamlanmış olabilir yada

Birden çok açık arttırmaya yada aynı açık arttırmaya sürekli giriş yaptığınız için , Dark Orbit Ana Sayfasının güvenlik sistemi sizi , Bir kişi değil bir SPAM yada TRUVA ( Virüs Yazılımı ) olarak değerlendirmiş ve girişlerinizi silmiş olabilir.

Sorunun CAPTCHA Olduğunu var sayarsak , ikinci olasılık daha ağır basıyor.

Keyifli Forumlar

3. dayred

dayred User

teşekkürler
    dediğim gibi birden fazla teklif vermek zorunda kaldım

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.