Bug / Oyun hatasi Açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İhale ilk değiştiğinde yani xx:40 da bitmeye başladığında günlük ihalede gece 01:40 bittikten sonra yarım saat sonrada bitiyordu yani 1 günde 2 tane günlük ihale oluyodu geçen gene baktım 35 bin krediye ageis almış adamın biri , ben 800 milyona aldım ulan ne koydu be yetkilelere iletinde düzeltsinler

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İncelemeler sonucunda tek ihale yapılmış olarak görünüyor lütfen server bilgisi verirseniz daha ayrıntılı inceleyebiliriz.

İyi Forumlar

3. TurcoReino

TurcoReino User

800' iyi almışın,hangi server?

4. Sayın modum daha önceleri saat başı değişiyordu ne gerek vardı ihale düzeninni değiştirmeye ben anlam veremedim mantıklı bir sebep varmı biliyormusunuz. Teşekkürler

5. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Bir şey olabilir o adamda yada adam ihalenin ilk zamanında basmıştır seninde pc donmuş olabilir sende bi adamı geçseydin ihalede belki basılmıyordur bir kilitlenme olabilir.

İyi forumlar.

6. Saat basi olurken simdi ne olmus

7. Merhaba ,

Sizin bahsettiğin zamanında olan bir hata nedeniyle olmuştu en kısa zamanda düzeltildi. O zamandan kalma ihale kayıtlarıdır.

Eski sistemde bütün sunucularda belli bir zaman sonra aşırı yüklenmeler oluyordu. Özellikle ihalenin bitmesine 15 dakika kala ve bitene kadar yoğunluk oluyordu. Bu nedenle sunuculara göre ihale saatleri değiştirildi.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.