Açık Arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(HIT€CH)- tarafından 19 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Açık Arttırma sayfası çıktığından bu yana çok ağır çalışıyor ne zaman iyileştirilecek

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası bende sıkıntı yok.Sizde tam anlamıyla nasıl bir sıkıntı var teklifi verirken geç mi vermiş sayıyor sizi ? . Ve sıkıntı olan başka arkadaşımız var mı ?

Keyifli forumlar

3. Anladığım kadarıyla mesela sayfayı yenileyince yavaş açılıyor. Bende de oluyor ama bu sanırım hem internet hemde pc hızından kaynaklı yinede çoğunluğu BP kaynaklı bir sorun.

4. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

o kadar çok sorun var ki,bunu hiç dert etmiyorum bile.fakat arkadaş doğru söylüyor.sayfa yenileme çok yavaş çalışıyor.özellikle son anlar tam anlamıyla işkence.

5. sayfa yenilemede ve teklifi verirken oluyor bu sorun internetten ötürü hiç bir sorunum yok ayrıca kullandığım pc skylake sisteme sahip üst düzey pc bence ekibinizin açık arttırmaya iyileştirme çalışması yapma vakti gelmiş

Son düzenlenen: 19 Mart 2016
  6. Merhaba ,

Son zamanlarda internet bağlantı hızında yavaşlama ya da yavaşlatma nedeniyle sayfalar geç yükleniyor veya yüklenmiyor. Normal zamanda açılmama ya da geç açılma gibi bir durumla karşılaşmadım.

İyi forumlar.

7. yok bu son zamanlarda olan olay değil daha önceden de yaşıyordum bu sorunu ama düzelir diye yazmadım + bu sadece Darkorbit Açık Arttırma sayfasında oluyor !!!

8. Artık Darkorbit teki sorunlar aldı başını gitti bu da demek oluyorki darkorbit artık tam anlamıyle client yani indirmeli olması lazım yoksa bu sıkıntılardan kurtulmamız biraz imkansız gibi

9. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Çünkü sizin bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamıyorum. Mesela son 20 saniye filan ihaleye kredi teklifi yapabiliyorum.

Tahminimi söylemek gerekirse indirmeli olunca daha farklı sorunlar ortaya çıkacaktır. :)

İyi forumlar.

10. Dediginiz dogru fakat adminim indirmeli olunca kasma sorunları yüksek ihtimalle ortadan kalkacak oyuncularun en cok yakındıkları noktalardan biri

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tarayici , net hizi ,pc yorgunlugu, o anki acik arttirmaya yuklenen oyuncular vs...bazen son 15 saniye hizlica basiyor ,bazen diger saate geciyor :)

Angelbirds bunu beğendi.
  12. Angelbirds

Angelbirds User

Çok haklısın kardeş :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Gerekli kontroller sonucu genel bir sorun olduğu tespit edilirse merkeze bildirilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.