Açık Arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Denetmen_01 tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,

Örnek veriyorum:

Aynı ihaleye(aynı ögeye/aynı saat dilimi içerisinde) ilk 100 milyon teklif verdim bana gelmedi, 150 milyon teklif verdim yine gelmedi.
    Yine aynı ihaleye 200 milyon teklif verdim ve ihaleyi kazandım.

ilk teklifim olan 100 ve 150 milyon kredi geri gelir mi..?

saygılar.

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Kredi verdiğiniz ihaleye tekrar ihaleye teklif vermek isterseniz paranız birbirine eklenir. Örneğin 100 m kredi bastınız. Ancak başkası sizin krediyi geçti eğer siz 150 m basarsanız hesabınızdan 150 m kesilmez. Daha önce ihale saati dolmadan 100 m verdiğiniz için 50 m kesilir sizden ve verdiğiniz teklif 1 teklifte 100 + 2. teklifte 50 olmak üzere 2. teklif sonunda toplamda 150 m kesilir. Yani sizin hesabınıza göre 100 m 150 m 200 m teklif verdiğinizde toplamda 450 m kredi değil toplamda 200 m krediniz kesilir. Eğer ihaleyi kazanırsanız zaten kredi geri gelmez fakat kazanamazsanız 200 m krediniz geri yatırılır.

İyi forumlar...

edo bunu beğendi.
  3. edo

edo User

katılıyorum maraba modum ben erdem :D

4. gelir niye gelmesin yeni sistem oluşturmuş darkorbit ekibi :)

5. Merhaba ,

FMod'umuz gerekli cevabı vermiş. Eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.