Açık arttırma.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SoulOfSpark tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün açık attırmadan citadel almak için son saniyeye kadar bekledim. Adamın biri 370 m basmış. Bende hazırda bekliyorum kim en yüksek teklifi verirse hemen onun üstüne basıp almayı düşünüyorum. Tam 20 saniye kaldı. Ne olur ne olmaz diye 400 m bastım. Veee noldu? Karşıma captcha kodu cıktı. Şaka mı bu? Açık arttırmada capthca kodunun ne işi var? Klandakilere söylediğimde üst üste hızlı basarsan karşına cıkıyormuş. Tamamda biz son saniyelerde x2 x3 sab mermisine illaki basıcaz ve her 3 basıştan sonra karşımıza captcha mı cıkıcak? Normal bir captcha da değil, robot değilim yazısına tıklıyosun daha sonra karşına resimler cıkıyor bunları seçmen gerekiyor. Cok saçma bişey bu.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu bir sorun değildir, sadece sizin bir yazılım/program olmadığınızı doğrulamak için uygulanan bir güvenlik önlemidir. Yoksa çok basit programlar hazırlanarak sürekli küçük küçük teklif arttırarak alışverişten istediklerini alırlar, böylece çok büyük haksız kazançlar elde edilir. Bir kez doğrulamayı tamamladığınızda uzun bir süre tekrar karşılaşmazsınız, bu konuda başka bir şey yapamazsınız.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.