AÇIK ARTTIRMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    Ben TR1 serverinde saat 17:59 da İRİS için 145milyon credi teklif verdim.
    Sonra bana 2 mesaj geldi.Birincisinde teklifin geçildi,ikincisinde ise;

22.04.2014 17:00Öğe satın alındı.Merhaba **EIC-CIE**,
    Tebrikler! Iris (BD-02 I) öğesi için verdiğin 0 Kredilik teklif, açık artırmayı kazandı!
    DarkOrbit Ekibi

diye bir mesaj geldi credim hesabıma geri ödendi fakat iris gelmedi.Fakat ekipman kısmında iris bana verilmiş gibi gözüküyor ve ekipman kısmında donatabiliyordum.Başla kısmına bastığımda oyunda 7diroitim vardı.Oyundan çıkıp tekrar girdikten sonra iris bana verilmiş fakat credide geri iade edilmişti.Bu oyun sorununu bildirmek istedim.Açık arttırma geçmişinde ise kazanan 150milyon crediyle başka birisi olarak gösteriyor.

Az önce yukarıda yazdığım metni supporta yolladım kredi hala hesabımda ve şuan 8irisim sonra sorun oluşabilirmi diye buradada soruyorum ban falan alabilirmiyim böyle bir sebepten benim suçum yok çünkü.

Son düzenlenen: 22 Nisan 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Kesinlikle supporta id numaranızla başvurunuz.Siz başvurduğunuz için hesabınızda bir işlem yapmayın.İncelenmesini bekleyiniz.

KeskinBicak bunu beğendi.
  3. tamam ama ben hammade satışı ve cephane aldım yani fazla para harcamadım.ayrıca id numaramı yazmadım ama oyuncu ismimden id bulamazlarmı

4. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır id numaranızı yazmanız gerekmektedir.Gelecek maili cevaplarsınız otomatik maili cevaplamamaya dikkat ediniz.

5. bana supporttan mail geldi paranız iade edilmiştir ve ihaleyi kazanamamışsınız diye fakat paramda geri verildi ve şuan 8 irisim mesajda irisi 0 krediyle kazandınız yazıyor

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Anladığım kadarıyla hem iris hemde kredi size gelmiş.Bir karışıklık olmuş olabilir.Eğer irisiniz ve krediniz geldiyse supporta mesaj atın. Aksi taktirde bu durumu kötü niyetle kullanmaktan ceza yiyebilirsiniz. Siz durumu açık açık bir şekilde supporta yazın.

Keyifli forumla

7. evet öyle oldu bunu ilk mesajdaki gibi supporta bildirdim bana geri mesaj geldi ve şöyle dediler

auction_bookMoneyBack (ID:drone_iris) 145010000 2014-04-22 17:00:14
    auction_bid_saved -145010000 2014-04-22 16:59:48

ihalede geçilmişsniz kredinizide geri almışsınız balans kayıtlarınıza dikkatli bakınız lütfen
    Saygılarımla,
    Alkilic

böyle olduğu için bende birşey yapmadım tekrar sorun oluşma gibi ihtimali varmıdır ban sebebimidir yani şuan ne yapmalıyım

8. Merhaba ,

İlerde bir sıkıntı yaşamamak için durumu anlaşılır olarak tekrar bildiriniz. İhale'de geçildiğinizi sonra hem kredilerin geldiğini fakat ayrıca iris'inde sizde kaldığını belirtiniz. İlerde sorun yaşamak istemediğinizi de yazarak support ile tekrar iletişim kurunuz.

İyi forumlar.

9. Supportun asla bıze faydası olmuyor verılen cevaplar sabıt ve hıçbır işlem yapmak ıçın gayret sarfetmıyorla aynen bende ıhaleye gırdım 101.000.000 kredı bastım ne ırıs nede kredı gerı dondu ıhale gun saat ıd hepsını gonderdım ama gelen yanıtlar ıd yaz falan fılan yanı ne alıyolaaar nede gerı verıyolar havada bulut sen bunu unut oluyor ayıptır başka bısı değil

10. Merhaba ,

Yoğunluktan dolayı aksaklıklar olabilir. Tekrar anlaşılır olarak bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.