Açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar konum şu açık arttırmada İris e 81 m bastım. Ancak mesaj olarak;Iris (BD-02 I) için verdiğin teklif geçildi. Kredilerin hesabına geri gönderildi. Yazdı
    Buraya kadar herşey normal, ama açık arttırma geçmişine baktığımde İRİS i alanın 78 m bastığını gördüm. Yani sormak istediğim açık arttırmayı etkileyen credi dışında başka etkenmi varda ben bilmiyorum ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yanlış bir saate bakmış olabilirsiniz.Başka herhangibir etken yok.

İyi forumlar

3. o ihale saaatleri yanlış bndede öyle oldu yenileri eklenmemiştr daha snradan tekrar bak

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biraz geç gelebiliyor bazen sonuçlar ancak genel bir şikayet gelirse o zaman bir hata bildirimi yapabilirim.

İyi forumlar

5. Modum, eski ihale bittikten, yeni ihale başladıktan kaç dakika sonra sonuçlar gelmiş olur?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi sistem yoğunluğunamı bağlı bilmiyorum ancak sistemin tam kararlı çalışmadığından eminim yani üyenin gördüğü sonuçlar doğru saat değil.

İyi forumlar

7. Ayrıca şu da var bazen mesela 2 dakika yazıyor diyelim sen başka bir sekmeye girdin sonra yine açık arttırma sekmesine girdin 1 dakika yazması gerekirken 1 dakika 10 saniye yazıyor yada aynı sekmede beklesen bile 1 dakika yazması gerekirken 1 dakika 5 saniye kaldı yazıyor o yüzden son 20 saniyede falan vermek lazım teklifi.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son 10 sn vermeye çalışanların büyük kısmı veremiyor çünkü sunucuyla iletişime geçene kadar sistem geç kalıyor teklif diğer ihaleye kalıyor burada bir sorun yok.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.