açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-01ADANALI01-_ tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iris aldım ancak oyunda iris gözükmüyor aldığıma dair mesajda geldi

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Geminizde 8 iris + apis + zeus olmak üzere 10 tane droit alabilirsiniz daha fazlasını alamazsınız. İhalede gözükür size ama alamazsınız.

Keyifli Forumlar

3. hayır 7. irisimi aldım ancak 6 adet gözüküyor

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Supportta yazınız. Hesabınız incelendikten sonra gereken yapılır. Bizler sadece sizleri bilgilendirmek ve forumla görevliğiniz.

Keyifli Forumlar

5. ben 7. irisimi aldım ancak 6 adet iris gözüküyor

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen aynı mesajı iki defa yazmayın.

Keyifli Forumlar

7. kardeşim oyundan çıkış alman lazım gözükmesi için yada ayarlar bölümünden diroitleri gösteri kapatmışındır :)

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aldığınız İris ' in açık arttırma da kazandığınıza emin misiniz ?

Son anda sizden daha fazla ödemiş ve kazanmış olabilir.

Lütfen ihaleyi kazandığınızdan emin olun , Eğer emin iseniz ve Aldığınız İris gözükmüyor ise Oyundan çıkış yapıp , tarayıcınızın Çerezlerini temizledikten sonra tekrar giriş yapın.

Ana sayfada , Hangar Kısmına gelin ve Genel Görünüm kısmında 7. İris yazıp , yazmadığına bakın

İhaleyi kazandığınız halde , İris hesabınıza eklenmedi ise , Support ( Teknik Ekip ) ' a durumu bildirin.

İhaleyi kazanmanıza rağmen aldığınız ekipmanın hesabınıza eklenmediğini dile getirin.

Yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde size dönüş yapılır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.