açık arttırmada alınan eşyaların geç gelmesi TR1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (DMC)DANTE tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (DMC)DANTE

(DMC)DANTE User

açık arttırmada aldığım bir eşya 20-25 dk sonra ekipmanımda görünüyor yardımcı olurmusunuz tr1 sunucusu

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

TR1 sunucusu TR5 sunucusuna birleştiği için bundan sonra açık artırmadan aldığınız ödüller TR5 sunucusu için belirlenmiş sürede hesabınıza eklenecektir. Bu durum diğer sunucular için birleşilen sunucuya uygun şekilde değişmektedir.

İyi forumlar.

3. (DMC)DANTE

(DMC)DANTE User

anladım teşekkür ederim

4. Bizim Tr2 Tr3 e tasındıgı icin 40 ı bekliorz dimi pek anlayamadm da ben ?

5. Aynen hocam. Ben de kardeşim tr3 de yeni hesap açınca farkettim tr3 ün alışveriş bitiş saati 41-42 geçe falan, o süre gelince tr2 nin eşyalar geliyor ama forum da bilgiyi fenerle ara ki bulasın... Ayrıca aynı anda aynı eşyaya farklı kişiler basmış görünüyor yani tr2 ile 3 ün açık arttırması ayrı ayrı işleyip sadece bitiş saatleri eşit gibi görünüyor.

6. legendw.

legendw. User

ben anlamadim simdi, ben normalde tr1 oyuncusuyum. Acik arttirma ortak degil mi simdi iki server icin?

7. eyvallah sağolasın

8. arkadasın dedine gore alışverişler ayrı ayrı yine tr1-tr5 farklı, sadece ödül alışın sizde tr5 e tasındnz icin 30 geçe alcaksınız büyük ihtimal

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.