açık arttırmada günlük dosyası çılgınlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve frankel tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frankel

frankel User

öncelikle yazdığım şeylerin eleştirisinin kesinlikle oyuna ya da oyun yöneticilerine olmadığını baştan belirtmek isterim. çok yoğun olmayan tr serverlerinden birinde oynuyorum ve açık arttırmada 3 adet günlük dosyası yani 900 uridiumluk malzeme için basılan miktarları gördükçe oyuncuların nasıl bu kadar safça bu miktarları bastığına şaşırıyorum.en çok kastığımız yaratık üzerinden belirtmek gerekirse 128 uridum veren kris için 7 adet kesmek açık arttırmadaki 900 urilik 3 adet günlük dosyasını almaya yetiyor.peki 7 adet krisi kaç dk.da kesiyoruz ? yeni haritalarda takılan birçok kişi elit harcamadan ortalama 30 dk. içinde kesiyor. peki bu kadar krisin verdiği kredi ne ? 409 bin krediden 2.800 bin kredi civarı.yani darkorbit diyor ki yaratıktan çıkana göre 900 urinin nominal değeri yaklaşık 2.800.000 kredi.peki günlük dosyasına ne basılıyor ? 12-15-17 milyon çoğu zaman..hatta 55 milyon basanı gördüm bir keresinde ama o kişinin aklından zoru yoksa yanlışlıkla bastığını düşünüyorum.hadi artık herşeyini tamamlamış ve sadece günlük dosyası için çalışan kişiler için düşünelim 5-6 milyona kadar normal diyelim de arkadaş 3 adet günlük dosyası için 15 milyon kredi ortalaması olur mu ? haksızsam söyleyin arkadaşlar..

2. WolfTR

WolfTR User

75 milyon basanda var :)

3. 96 milyon gördüm.Göz yanılması mı, yoksa gerçekten basmış mı, merak konusu doğrusu...

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

O bölüm ego yarıştırma alanı olarak kullanılıyor :D Geçenlerde gece vakti chatte goli almak isteyen bir vatandaş var sürekli 1M credim eksik şimdi almak istiyorum falan diyor, tam o sırada arkadan biri çıkıp 100M yapıştırıyor ve hayalleri suya düşüyor :rolleyes:

5. biizm kalnda ben dışnda herkes 50m fln basıor sonuçta gunluk 100m kasılar çar full ne yapcaklar crediye

6. bazı adamlar fullenmiş çoğunun yalnız argesi ful değil adam çalışırsa 100-200 m kasabilirki bunuda zaten argeye harcıyor yada bazı büyük klanlardaki uçuk kredileri buna basanlarda olabilir ticaret modülüyle ve citadelle harikalar çıkaranlarda var citadelin hangarını büyütüyolar argeyle felan skylaptan gelen 10 000 sarı taşıda korsan haritasında satarsa bir bonus daha geliyo epey bir credi kazanıyo yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.