Bug / Oyun hatasi Açık arttırmada istenilen güvenlik kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açık arttırmada istenilen şu saçma güvenlik kodu kaldırılsın lütfen. Fazla seçeneğe teklif yaptığınızda güvenlik kodu çıkıyor ve bunun sayesinde 6 tane iris, 19 tane lf3 kaçırdım sadece DÜN! Şuna bir çözüm bulunsun artık ya.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben şu an 4 tane seçeneğe kredi kullandım,güvenlik kodu istemedi.

Resim çekerek mesaj atarsanız daha ayrıntılı inceleme imkanımız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. sayın modum beni yanlış anlamayın ama bu banlamalar okadar kişi banlanıyor yüzlerce kişi. Ben tr1 serverindeyim 4 2 ye gittiğimde mini haritada görüyorum bütün herkes kosturuyo kamu ile =) yani demek istediğim şey şu bence pc basında durup kutu toplamıyolar.

yöneticiler ne kadar tarama yapsada bu hiç bir zaman bitmicektir. O yüzden biz oyuna para yatırıyoruz ve emek veriyoruz bir yerlere gelmeye calısıyoruz adamlar botu acıyo sabah aksama kadar uriler cepte. Uzun zamandan beri bu oyunu takip ediyorum ve o uzun zamandan beri bu sorun çözülemedi '''' bence de çözülemicek''''

madem her hafta okadar kişi banlanıyor e bununda bir sonu olmalı . Bir serverde milyonarca kişimi var acaba? Banla banla oyuncu bitmiyor ? Hadi ben 100 kişi dedim banlanan sayısını ama daha fazlada var sizin yazdıgınız sayılar 100 ü geciyor.

Bi zamandan sonra insan inanmıyor bu banlamalara. Ben hiç bir zaman çözüm bulunamıcagı kanaatindeyim. Senelerdir var bu bot ve senelerdir banlanıyor oyuncular ama bitmek bilmiyor nasıl oluyo anlamıs degilim anlayan oldugunuda sanmıyorum mantıkken.

börtecineee1453 bunu beğendi.
  4. Ben 4 tekliften bahsetmiyorum. Her açık arttırmaya katılıyorum, bazen 1. açık attırmada güvenlik istemiyor ama 2. açık arttırmada birkaç şeye daha bastığımda güvenlik sorusu çıkartıyor. Tamam o sorun değil 10 saniye ayırıp onu yapabiliriz açık arttırmanın ortasında, fakat son 10 saniye kala basıyoruz güvenlik sorunu çıkıyor o zaman da verdiğimiz teklife yazık oluyor. Bir daha çıktığında size fotoğrafı atıcam.

5. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Forum Moderatör Arkadaşım yazdığı gibi Resim çekerek mesaj atarsanız daha ayrıntılı inceleme imkanımız olacaktır.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.