Açık Arttırmada Kim Cezalandırılıyor?

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ߨ¥] tarafından 5 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Sayın yetkililer her seferinde aynı mağduriyeti yaşadığım şu saçma sapan açık arttırmadaki sözde program kullanıcılarını engelleme programını silin de benim gibi her şeyi canlı yapan oyuncuları cezalandırmayın artık. Yada canlı teklif verirken programa canlı olduğumuzu nasıl kanıtlayacağız onu söyleyin. Millet hep aynı teklifleri veriyor takılmıyor ama ben takılıyorum. Yok böyle bir çin işkencesi kardeşim..

2. aynı mağduriyet farklı bir şekildede olsa sevkiyattada var bundan 1 ay önce falan sevkiyata güncelleme geldi hızlı hızlı gönderiyordum. artık programcılar bunundamı açığını buldular bilmiyorum. 2 hafta önce bir güncelleme daha geldi sevkiyat eski haline döndü 5 tane göndere kadar bir sürü uğraşıyorum

3. Aethra

Aethra Guest

Merhabalar,
    Captcha kodunun oyuna eklenme sebebi ekranda yazdığı gibi otomatik sorguları engellemektir. 3. Parti uygulamalar ile durmadan teklif verilmesinin önüne geçilmeye çalışılmıştır. Bu durumda yapılacak birşey yoktur.

İyi Forumlar.

4. Captcha kodu işe yarıyor mu acaba? Neden sadece canlı teklif vermeye çalışan oyunculara işliyor da engellenmesi gereken otomatik teklif verenlere işlemiyor? Bu işte bi terslik yok mu sizcede??

5. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle neredeyse tüm maduriyetler hep legal tarafta olan oyunculara oluyor , sabır etmek - beklemek - yönetimin ( merkezin ) görevini yapması için fedakarlıkda bulunmak yada başka birçok şey hep legal oyuncuların üstüne yıkılıyor yada mecburiyeti oluyor ve bu 5-6 yıldır belki daha fazladır böyle ...

Bot Bug İşaretleme vs. bunların yeniden türemesi başımıza bela olması ve engellenmemesi / engellenememesi üzerinden oyunun 4/1 zamanı geçti bunu hiçbir açıklaması mazereti olamaz para kazanma hırsı yada yetersiz teknik ekip harici .

Bot için gelen azalan getiri soğuma çember filan bu ve bunlar gibi legal oyuncular için eziyet olan başarısız önlemler ihale sevkiyat için gelenler ile devam ediyor maalesef zerre geri bildirimler akıllarında yer etmemiş belli , öyle tüm loglar oyunun ilk gününden beri var demek ile olmuyor artık böyl altı boş süslü kelimelerin bizler tarafında değeri yok , madem o loglarlar var sevkiyatta hile yapan - ihalede hile yapanları bul banla böyle bakın biz boş durmuyoruz iması ile sonrası akıl edilmemiş denetimler ile yürümüyor bu düzen , bak hafta sonu milletin en büyük çilesi oldu serverları birletirdiniz tıkış tıkış yaptınız birde para kazanmak için hafta sonu etkinliği eklediniz gelinen sonuç millet kapılara girmek için 50 defa portaldan dönüyor ...

Böyle gereksiz garabet uygulamalara gerek yok GİŞ te yazdıklarına uygulayıp ve sözde ellerinde olan loglara bakıp eski Bot - Bug - İşaretleyici kullananlara esaslı bir ceza verin yeter , yanlız bu eski verdiğiniz Bug cezaları gibi mükafat gibi olanlar gibi değil hatta oradaki yaptığınız hatalarıda düzeltip verin .

Bunu artık lisanı uygun bir dil ile raporlarsınız ama altı çizilecek nokta kesinlikle Oyunun 4/1 süresi kadar zamandır illegal engelleyemediler 5-6 yıldan fazladır .

6. Oyuna yönelik geri bildirimleri hazmedemediği için geri bildirim kanalını kapatan ICM ye sahip bir oyundan yönetim namına ne bekliyoruz ki.:D Çıkardıkları yeniliklerin, etkinliklerin vs. hedef kitlesi bile botçular olmuş... İtilip kakılanlar illegala bulaşmadan oynamaya çalışan oyuncular oluyor artık.

smoonrise bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş