Açık Arttırmada Paladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. EVET OLSUN ÇOK İYİ OLUR.

oy sayısı 26
    39,4%
  2. HAYIR GEREKSİZ

oy sayısı 30
    45,5%
  3. GELİŞTİRİLMELİ

oy sayısı 10
    15,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ya kardeşim nasıl haksızlık olmaz demekki topluyamıyorsa hakkı değildir zaten bende palla toplamıyorum ben sadece konuya objekif bakmaya çalışıyorum bu palla topluyanların bu fikri istememesi % 100 hakları bana göre sırf çıkarınıza uyuyor diye bu konuyu destekleyebilirsiniz ama birde benim gibi düşünseniz banada hak vereceksinizdir

2. Prophecy

Prophecy User

Imkanı yok!

3. titans___

titans___ User

aslında oluru var pal toplamak ayrı zaten skyı değiştirceklermiş bakalım belkide seprom verip pal yapabiliriz gerçi o da çok saçma ama pal gelişmeli böyle bir giriyom npcler le dolaşıyom 2 ani 1 sab 3 baracuda dans edip duruyorum sab durdurup aniler çakınca baracuda kessen yanında patlıyor

4. Öncelikle kendi çıkarıma uyan bir şey değil. Palladiumla uğraşmıyorum daha gemimin bir çok eksiği var onları gidermeye çalışıyorum :D. Olaya objektif bakıyorum sabah akşam palladium toplasan en az 4000 palla yaparsın açık arttırmada da 100 palla belki 200 palla olacak nesi haksızlık? Peki o zaman palla toplayamayanlar kapı yapamayacak mı? Ki birtakım serverda patlatılmaktan dolayı palla toplanılmıyor doğru düzgün en azından onlar için bir fırsat açık arttırmaya palla çıkmasıda sizin aleyhinize sizin çıkarınıza ters düştüğü için istemiyorsunuz ona bakarsak.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tamamda ben palla olmasın demiyorum, olsun olsun sayısı abartılacak gibi olmasın sen konuyu açan arkadaşın kaç yazdığını görmedin galiba 10000 palladan bahsediyordu arkadaş ben zaten 50 palla ideal bir rakam olur diye düşündüm sende 100 demişsin senimi kıracam 100 olsun :D ama daha fazlası abartı olmazmı sence

6. 10000 pala zaten çok abartılı ve imkansız. Bence ideal rakam 100 :D

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bencede :D

8. Prophecy

Prophecy User

bence hiç olmasın saçmalık bu ya,biz boş yere mi saaatlerce uğraşıyoruz!

9. cok sacma bir fikir. coğu insanın emkelri yok ssyılıyor.sabahtan akşama 10 k palayı anca topluyoz zaten .oyunu bilek güçünden soğutuyonuz!

10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Miktar çok fazla :) Zamanını ayırıp toplayanlara büyük haksızlık olur . Rakamın değiştirmesi lazım.

Keyifli forumlar

~~ZÜMRÜDÜ_ANKA~~ bunu beğendi.
  11. Güzel fikir :D emege saygi rep++++

bence acik arttirmada paladium 1500 olur:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
  12. Açık arttırmada paladium neden olsun? Sonuçta paladium sadece gg için. Biz gidip 5-2 de takas edicez sonuçta.Onun yerine direk gg koymaları daha mantıklı gibi.:)

13. Hiç aklıma gelmemişti, iyi fikir aslında. Katılıyorum :D

14. :D yeni bi konu açtım orayada bak istersen :)

15. Ben şahsen Kapı ihtiyacım olmadığı sürece Pala toplamaya gitmem.. Ee süreklide kredi kasıyorum .. Ee orada pala toplayanlara yazık değil mi de ben burada kredi kasıp basıp alsam .. ??

16. 100 Palladan ne olacak? 100 Palla 6 gg eder 6 ggyi de kıskanıyorsanız ne diyeyim artık :D :D

17. Adam 100 değil 5k 10k demiş önce fikri oku.
    Hem ayrıca benim yorumu mu da bir oku istersen ne dediğime bir bak önce.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
  18. Bence de 5k 10k çok çok abartılı 50 veya 100 ideal onu demeye çalışıyorum bilmem anlatabildim mi?

19. Prophecy

Prophecy User

bence hiç olmasın

20. Oldu dostum baska seylerde olsun 10mye full+full gemiler boyle 50 arge 24 level 100m urili sadece 10 m krediye begendinmi???????

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.