Açık arttırmada usulsüzlük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ஐ◄█DiVaN-IHiKmEt█►ஐ tarafından 11 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba,
    Açık arttırmada yapılan bir kişi tarafından verilen kasılması dahi imkansız olan kredi hakkında size durum bildirmek istiyorum.Bu yapılan oyunda emeğiyle kasılan herkese haksızlıktır ve bu olay bu isim haricinde daha başka kişilerinde yaptığı bir usulsüzlüktür.Bu durum benim gibi bir çok oyuncunun açık arttırmadan gemi alma düşüncesini bitiyor.Olaya müdahale edilmesi ve açık arttırmanında en az oyun içi kadar bence denetlenmesi gerekiyor.İlk defa konu oluşturuyorum hatam olduysa affola.

2. -333-

-333- User

yani bu işin haksızlığını geçti edepsizliği bu ne rezalet anlamadım sanki tirilyon basmasa 10 ya 15 milyar bassa onu geçecek olanmı var yoksa herkesi kendisi gibi hırsızmı sanıyor edepsiz ahlaksız utanmaz arlanmaz müsvettenin teki bunlar ama bunlarda kabahat yok kabahatli olanlr bişey yapması gerekenler bişey yapmadıkça bunlar daha çok yapar hırsızlığa göz yumanda hırsızdır kim göz yumuyorsa ortağıdır.edep yahu gelir şimdi birisi ekran görüntüsü profil linkiyle birlikte supporta atın der belki üşenip yazmazda adamı kurtarırız der gibi.

tryhardD bunu beğendi.
  3. forumda araştırdım bu aynı kişi ve başka kişilerde şikayet edilmiş fakat aynı kişiler hala yapmaya devam ediyor bu işe artık dur demek gerekiyor uzun zamandır oyuna girmiyordum adaletsizlikler yüzünden ama geri döndüğümde hiçbirşeyin düzelmediğini görmek gerçekten büyük hayal kırıklığı

4. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Lütfen elinizdeki görüntülerle birlikte Support ekibimize şikayette bulunun. Mevcut sorunun çözüme ulaşması için yetkili birimimiz support ekibimizdir. Umarız en kısa sürede çözüme kavuşur.

İyi forumlar,